Maihaugenløpet 2024 - virtuelt 4.-7.mai, fellesstart 8. mai.

Postet av Litrim den 25. Apr 2024

Maihaugenløpet arrangeres for 41. gjeng. Den virtuelle delen av Maihaugenløpet arrangeres fra lørdag 4. - Tirsdag 7. mai. Maihaugenløpet er løp nummer 2 i årets karusell. Deltakerrekord er 550 satt i 2021. Slår vi det tallet i år.? Her er det litt praktisk informasjon først og fremst for den virtuelle delen. Foto fra i fjor: Jørgen Skaug! 

Maihaugenløpet arrangeres på Maihaugen som navnet tilsier og har start utenfor Prestegården og mål på Telthusplassen. Løpet som ble arrangert for første gang i 1984 , utnytter Maihaugen på en veldig fin måte og vi kan garantere flotte omgivelser for det 2,3 km lange løpet. 


På min side

Tidtaking

For å være med på Sørdalskarusellen virtuelt er det ikke behov for GPS og en trenger ikke å være på Strava. Alt du trenger er en tidtaker. Tiden registreres på Min side under selftiming. Husk å registrere tiden senest tirsdag kveld!

Åpningstider på Maihaugen - Portene er åpne når museet er stengt.

Ønsker du å løpe i åpningstidene til Maihaugen må du løse billett, eller kanskje bli medlem i Lillehammer Museums venner se https://lillehammermuseum.no/venneforeningen Portene er åpne når ekspedisjon på Maihaugen er stengt:
Lørdag og søndag: Åpne porter kl. 07.00-11.00 og 16.00-22.00
Mandag  6.mai: Åpne porter kl. 07.00-22.00 (museet er stengt)
Tirsdag. Åpne porter kl. 07.00-11.00 og 15.00-22:00.

Løpssponsor 

Andreassen Blomster - Løp til oss!  


Endring fra virtuell til fellesstart og vise versa

Ønsker du bytte fra fellesstarten til den virtuelle varianten eller omvendt så gjør du
dette via Min Side

Slik legger du inn tiden din og endrer fra virtuelt til fellesstart eller omvendt.

Løypa!

Her kan du også lære deg mange navn på bygningene på Maihaugen som vi løper forbi.
Starten går utenfor Prestegarden og følger veien sørover forbi Skjåktunet tar opp til venstre rett etterpå, runder Skolestua og følger veien på oversiden av Nordre Tjern, løper rundt Garmo stavkirke og opp forbi administrasjonsbygget tar venstre på toppen av bakken ved Gjestestua, og løper på nedsiden av Kirkestuen og til Byavdeling gjennom Storgata svinger til høyre ved Olsengården / Torget. Deretter går traséen gjennom 1900 – tallssamlingen (Boligfeltet). Ta til høyre ved Fremtidshuset før du får en s-sving ved Kornmagasinet. Like før avkjørselen opp til Åseng passerer du løypas høyeste punkt og passerer 1 km. Deretter følges veien overfor setergrenda og følger den sørover så langt den går. Deretter ned veien langs Nuggla (tjernet) og mot Breisjøen ned bratta og tar inn på veien ovenfor Øygarden, videre over Knutslykkja og ned og forbi Søndre Tjern, forbi Bjørnstad og ned bakken sør for Bjørnstad ved Lensmannsarresten, forbi Maihaugenrestauranten og stien på sørsiden av Prestgarden og i mål på Telthusplassen.

Stravasegment er fra 2020:

Maihaugenløpet 2020 | Strava Run segment i Lillehammer, Innlandet, Norge

Aktuelle lenker

Informasjon om Sørdalskarusellen 

Løpets hjemmeside 

Statistikk 1984 - dd


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.