Nye løypetrasséer for Kringsjåløpet og Strandtorgetløpet

Postet av Litrim den 6. Apr 2024

I krysset Gamle Kringsjåvei / Håkon Håkonsensvei går starten på den kontrollmålte løypa til Kringsjåløpet 2024. Løypa er 3 km og altså 300 meter nord startstreken på brua over Skurva.  

(Bilde Skjemdump fra Google Foto)

Påmeldingsportalen er åpen for Sørdalkarusellen 2024.

Meld deg på her!

Vi har gjort grovarbeidet med målingen, finjusteringen gjenstår. Det er Christer Opsann som skal stå for målingen . Han er autorisert måler av konkurranseløyper.  Godkjenning gjelder for 5 år. Dette er av hensyn til endringer i veisystemene og diverse gravearbeid som gjør at løypene blir endret.

Løypa er den samme som før, men med en lenger startstekning langs Gamle Kringsjåveg.

Det er ikke lagt ut noe Stravasegment, men det blir gjort så fort den endelige godkjenningen foreligger.

Kringsjåløpet 
Fellesstart 24. april kl 19:00 Virtuelt lørdag 20
. - Tirsdag 23 april
2,7 km (Mulig endring til kontrollmålt 3 km)
Nordre Ål Skole
Arrangør: Gudbrandsdal Politi IL
Løpssponsor:

Løypa merkes fredag 19. april, merkingen sjekkes hverdag og tas ned igjen etter fellestarten den 24. april eller dagen deretter.


Strandtorgetløpet

På grunn av gravearbeide i forbindelse med ledningsnett rund Strandtorget er vi nødt til å endre trassé til løpet. Det var god oppslutning om forslaget. Det blir grus og asfalt og passerer to ganger, det som engang var norges lengste bru da Vignesbrua ble bygget på 30-tallet.


Løypa blir 6,9 km lang og vi mener at dette blir distansen for all og for de yngste. Start og mål blir på det samme stedet som for løpet i fjor. Starten går nordover og vender sørover ved Plantasjen over den lille brua, passerer målstreken allerede etter 700 meter hvor det registreres mellomtid. Så går løypa sørover forbi den gamle Skibladnerbrygga og og opp Bryggeveien, over Vignesbrua, første vei til høyre og gjør en runde på Vignes før det igjen løpes over Vingesbrua, ned Bryggeveien og inn på Strandpromendaden forbi start og den litte runden før vi krysser mållinjen. Tror dette blir en fin runde.

Kanskje noen blir litt mer kjent på Vignes - løypa går ned denne veien. Kanskje kan du gjette hvor?Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.