Litrim-styret ønsker alle en riktig god jul!

Postet av Litrim den 14. Des 2023

Det nye Litrim-styret er på plass og er i gang med å forberede 2024-sesongen. Her er årets bilde av styret som ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år. Foto: Jørgen Skaug!

2024- styre består av f.v. Ole Hovemoen , Anne Størmer Steira, Jannike Berg Leonhardsen, Kari Strand Båtnes, Finn Olsen og Helge Leonhardsen.

Takk til Knut Anderson og Roar Øverby som begge har gått ut av styret. De har gjort en fantastisk bra jobb som løypekomité. Helge Leonhardsen har tatt over og har fått med seg en stor gruppe som vil sørge for at løypene blir i orden også i 2024 for det virtuelle løpet og for fellesstarten. 

Les mer om styret og stell her!

På gårsdagen Litrim-møte ble løpene i 2024  gjennomgått.

De fleste løpene blir som før, men noen endringer blir det.

Det graves mye i Lillehammer for tiden blant annet i området rundt Strandtorget og Strandpromenaden, så det kan bli endringer i løpene. Oppstart for E6 gjennom Hovemoen er vel ikke klart, men antakelig kan vi holde på litt til og sannsynligvis i 2024.

Kringsjåløpet blir kontrollmålt og blir 3km eller 3000m  for å kunne gi grunnlag for statistikken til Kondis.

Vi har også bestemt at vi skal bruke 2023- utgaven av Olympiaparkløpet også i 2024. 

Terminlista finner du her! 

Her er arrangørene som arrangerer enkeltløp i samarbeid med Litrim:
Gudbrandsdal Politis idrettslag  - Kringsjåløpet, SI Aktiv - Maihaugenløpet, HABIL - Hovemoenløpet, Statens Vegvesen BIL - Vegmuseumsløpet ogTele BIL -Tverrløpet

For flere detaljer så finner du det på løpenes hjemmeside under overskriften "Løpene" på hovedsiden. Her er det også lenker til statistikk og informasjon om løyper og Stravasegmenter.

 Alt om Sørdalskarusellen finner her!

Påmelding for årets sesong vil starte ca 1. mars. Følg med på www.litrim.no for ytterligere informasjon.

God jul og godt nytt år!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.