Årets Litrimmer

Postet av Litrim den 22. Nov 2023

Pris til årets Litrimmer deles ut på premieutdelingen hver høst! Her finner du oversikt over hvem som har vunnet prisen som ble innstifter i 2017.

Vi ønsker oss forslag fra deg med en kort begrunnelse for nettopp han eller hun skal få prisen. Prisen blir delt ut under Sørdalskarusellens store premieutdeling i høst.

Kriterier:  Det gjøres en skjønnsmessig vurdering ut fra foreslåtte kandidater, disse må ha utmerket seg på en positiv måte gjennom flere sesonger.

Send ditt forslag gjennom i fanen "Kontakt oss" - direkte link her!

Prisen er innstiftet av Trofé a.s. og i juryen sitter Bjørnar Hallberg Løkken (daglig leder Trofé),  Marit Melbø (Årets trimmer 2019 sammen med sin familie) og Finn Olsen fra Litrim. 

Årets trimmer har blitt delt ut siden 2017:  

2023Iver Kraabøl Moen
Årets Litrimmer er ung, men har deltatt aktivt i flere år. Sørdalskarusellen har gitt ham en viktig motivasjon for å starte løpetrening med Mandagsklubben i Hovemoenskogen om våren og delta der hele sommeresn. Han har også fullført halvmaraton i Oslo flere ganger, seinest i høst. Han stiller alltid opp med godt humør og topp innsats. Det viktigste er alltid å fullføre, og når han ser mållinja er det tid for en real spurt.
Årets Litrimmer er til inspirasjon og glede for mange, han er et eksempel på en som trives med det tilbudet og miljøet som Sørdalskarusellen gir og som sikkert vil komme til komme til å delta i mange år.
2022Åge Ludvigsen
Prisutdeler
Bjørnar Hallberg Løkken
Trofé

Årets trimmer 2022 har i mange år vært en ivrig deltaker i Sørdalskarusellen. Han er en ivrig trimmer både sommer og vinter. Innsatsen på treningsøkter og i konkurranser er alltid på topp. Det fortelles at før hvert løp i Sørdalskarusellen inspiserer han løypa og sjenerende steiner, grener og annet uvedkommende i løypa fjernes, for å unngå knall og fall under løpet.
Årets trimmer er på mange måter et forbilde for oss andre. Han har alltid et oppmuntrende ord og smil på lager til alle rundt seg. For årets trimmer er det ikke anvendt tid som er det viktigste. Uansett hvor krevende løypa er, så er målet også denne sesongen å fullføre årets karusell!
2021Helge Leonardsen
- prisutdeler Bjørnar Hallberg Løkken
Begrunnelsen for årets prisvinner er bl.a; Har fullført Sørdalskarusellen 12 ganger, de siste fire siste årene har han deltatt i 10 av 10 løp. Han ser til at mosjons- og treningsmiljøet i Lillehammer har stilt til fellesstart på Sørdalskarusellen, er primus motor for Mandagsklubben som løper i Hovemoen hver mandag. Er veldig blid og imøtekommende og inspirerer mange til å delta, samtidig som han bidrar til å skape et godt miljø rundt Sørdalskarusellen.
2020Oddrun Hovsengen
- prisutdeler Bjørnar Hallberg Løkken

I år går prisen til en kvinne som har deltatt på Sørdalskarusellen i mange år, og som også har vært beste kvinne i sin klasse, og vunnet mange løp.

I sine yngre dager vant hun i alt imponerende 7 NM-gull i maraton. Hun deltok også det første VM i friidrett i maraton, samtidig med at Grete Waitz tok gull. Løpegleden hennes har nok også smittet over på sine døtre, og de har nok arvet hennes løpegener.  De fullfører også Sørdalskarusellen med glans.

Andre deltagere opplevde å bli forbiløpt og fraløpt av hennes lange løpesteg, uten å være i stand til å holde følge.
Selv sier hun at Sørdalskarusellen er flott medisin for henne, spesielt de siste årene etter å ha blitt både kreftoperert og rammet av Parkinson. Til tross for dette stiller hun opp på hvert eneste løp, og fullfører med et smil!
2019Familien Melbø fra Vingerom ved f.v. Ole Morten, Marit og barna Halvor, Ane og Johan
- prisutdeler Morten Thorsrud
I begrunnelsen for prisen står det at familien Melbø har deltatt i alle løpene og hele familien har vært med hver gang og det på barnas premisser og tempo. Far Ole Morten sier har Sørdalskarusellen har vært en prioritering selv om logistikken kan være krevende til tider, men etter hvert som sommeren gikk ble det en forutsetning å stille. Marit har startet opp en egen karusell for barn og unge i Vingrom etter mønster fra Sørdalskarusellen. 

Fire løp før sommeren og fire etter og i år var det deltakerrekord med 35 deltakere. Halvor, Ane og Johan svarer med et kontant ja på at de stiller til neste år. Familien Melbø er et godt eksempel på at Sørdalskarusellen er et familiearrangement og at karusellen skal være for alle.
2018Juni Stavne
- prisutdeler Morten Thorsrud
Fra å hate å jogge til å delta i alle løp i Sørdalskarusellen gjør henne til en verdig vinner. Hun deltok for første gang i fjor, noe som ga henne så mye glede at løping nå har blitt en stor del av hennes hverdag. Hun er også den som hver tirsdag før et løp i karusellen motiverer og tar ansvar for å melde på oss fra Lillehammer Tannhelse.
2017Jan Mikael Enger

Morten Thorsrud i Trofe (til høyre) delte ut årets nykommerpris til Jan Mikael Enger, som har gjennomført alle 10 løpene i årets Sørdalskarusell. Juryen sier bl.a følgende i sin begrunnelse; Løper ikke for å komme på pallen, men for å komme i bedre form. Er ikke utstyrsfreak, men imponerer med si stå på vilje

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.