Iver Kraabøl Moen kåret til Årets Litrimmer på Premieutdelingen til Sørdalskarusellen

Postet av Litrim den 3. Nov 2023

Det var stinn brakke da Iver Kraabøl Moen ble kåret til årets Litrimmer og mer enn 200 var samlet til stor premieutdeling i Håkons Hall.  I år er det 281 deltakerkere som fullførte karusellen, dvs var med i minst 6 av 10 løp hvorav 142 fullførte alle 10 løpene.  Foto: Hans Adolfsson.


Uavhentede Premier kan hentes hos
Trofé a.s. 

Gudbrandsdalsvegen 196, 2619 Lillehammer Telefon: 61 22 24 50

Åpningstider Hverdager: 8 – 16 mandag - fredag

Her er premiene som ble delt ut. Her er Jørgens bilder på Facebook!

- og på Kondis
Iver Kraabøl Moen Årets Litrimmer Her er innstillingen:
Årets Litrimmer
er ung, men har deltatt aktivt i flere år. Sørdalskarusellen har gitt ham en viktig motivasjon for å starte løpetrening med Mandagsklubben i Hovemoenskogen om våren og delta der hele sommeresn. Han har også fullført halvmaraton i Oslo flere ganger, seinest i høst. Han stiller alltid opp med godt humør og topp innsats. Det viktigste er alltid å fullføre, og når han ser mållinja er det tid for en real spurt.
Årets Litrimmer er til inspirasjon og glede for mange, han er et eksempel på en som trives med det tilbudet og miljøet som Sørdalskarusellen gir og som sikkert vil komme til komme til å delta i mange år.

En tydelig glad Litrimmer
som mottok prisen. Iver strålte da han ble ropt opp som vinner til stor applaus.
Han har akkurat fått seg ny leilighet og nå må han få seg ny hylle til den fine pokalen.

Årets Litrimmer er sponset av Trofé a.s.

Ragnhild Haukåen fra Sør-Vekkom Lauparlag og Sander Stenseth fra Fåberg var de to som hadde best tid sammenlagt for henholdsvis kvinner og menn av de totalt 141 løperne som fullførte alle ti løpene i årets Sørdalskarusell. Foto: Jørgen Skaug  

Det var helt fullt i kantina i Håkons Hall i kveld. Foto Jørgen Skaug. 

 

De yngste, mange i tallet ble hedret med medalje til stor jubel fra publikum. Gratulere med flott innsats.  Her er noen av klassevinnerne virtuelt og med fellesstart. (Alle foto Hans Adolfsson

Delt seier i K12-15 Virtuelt: 
Signe Elisabeth Kittelsen
Karoline Østvang Tangen
K20-29 Vituelt 
Kari Erlandsen
 
K40-49 Virtuelt
Rannveig Røstad
 
M40-49 Virtuelt
Kjetil Røstad
 
M60-69 Virtuelt
Arvid Berntsen
 
K40-49
Merethe Braathe Sinnes
  
K30-39 Fellestart
Ingrid Klokk Sandberg
  
M60-69 Fellesstart
Geir Haugen
 
M12-15 Fellesstart
Halvor Melbø
 

Evy Koppervik og Aina Killingmo har begge fullført alle ti løpene i Sørdalkarusellen i år, Aina vant dessuten klasse K70 Virtuelt.
 

 I alt var det 6 som fikk sølvmerke for å ha fullført Sørdalskarusellen 10 ganger. F.v. Aadne Smidesang, Torstein Rudihagen, Ingebjørg Wikstrøm, Anne Størmer Steira, Ole Amunds Øvstehage og Jørn Karslen 


FV: Marita Jakobsen og Hans Ivar Hattestad har begge fullført Sørdalskarusellen 15 ganger - det kvalifiserer til gullmerke

Leiv Roar Østerhagen fullførte karusellen for 20. gang - han har blitt pensjonist og har gått ut av rollen for ambassadør for Sørdalskarusellen i Vegvesenet. 

FH:Alfred Unosen fikk fatet for å ha fullført Sørdalskarusellen 25 gang. 


 Eivind Nybakken syntes det var litt  vemodig i kveld. Han nådde målet sitt om å fullføre karusellen 30 ganger.  Han har vært med i karusellen i 39 utgaver siden starten i 1984 og sier at han har hatt mye moro. Sørdalskarusellen ble en viktig del av motivasjon til å holde formen vedlike.  Eivind tror han har 23 eller 24 sammenlagtseire i klassen sin. Han forteller vider at vi var fire kamerater som startet å delta og holdt det gående i mange år. Reisinga opp og ned fra Fåvang ble også en sosialt greie som vi fire hadde glede av. Les også Eivinds kommentar på i Facebook-gruppen til Sørdalskarusellen.
 

Oddrun Hovsengen fullførte Sørdalskarusellen for 40. gang. Bare to år har hun ikke har fullført. Har vært beste kvinne mange ganger.

I sine yngre dager vant hun i alt imponerende 7 NM-gull i maraton fra 1983 til 1989- i 1987 løp hun på 2:42:35 i Oslo.Hun deltok også det første VM i friidrett 1983 i maraton, samtidig med at Grete Waitz tok gull. Hun ga uttrykk for at hun ikke var helt fornøyd med løpet den gang.

Kanskje er dagens prestasjon vel så imponerende som i yngre dager.
Gratulerer med flott innsats Oddrun.Anne Størmer Steira, Ole Hovemoen, Jannike Berg Leonhardsen og Roar Øverby i arbeid med å gjøre alt klart for trekking av gavepremiene. 

 

Gavepremiene ble gitt av disse firmaene. Tusen takk! 

 

 

Roar Øverby og Knut Anderson går nå ut av styret i Litrim . På premieutdelingen ble de takket av for god jobb og stor innsats. De har holdt løypene i meget god stand så deltakerne ikke skulle løpe feil. Knut var forhindret, men har får Roar blomster og gavekort av Jannike Berg Leonhardsen.

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.