Tverrløpet avsluttet en fantastisk sesong for Sørdalskarusellen

Postet av Litrim den 14. Sep 2023

Lørperne fikk en flott mottakelse fra heiagjengen da de nærmet seg mål i Engesvea. Stemningen var veldig bra i det fine været og stadion var ideell som målområde. For mange slitne deltakere var det bare å slenge seg nedpå gresset og puste ut.  Tverrløpet var en fin markering av sesongslutt. Nå venter premieutdelingen i slutten av oktober / begynnelsen av november. Dato bestemmes på Litrims styremøte 27. september. 

Alle foto: Jørgen Skaug! (Se også artikkel om Jørgen på GD.)

Vi kommer tilbake med mer statistikk og informasjon.

Se diverse lenker i det skraverte feltet.


Sammenlagt

Løypegjengen Knut Anderson og Roar Øverby

Løypelegger er Knut.

Antall deltakere 124 i fjor:113
Beste løpere:Jonas Berntsen Markeng 14:26
Nina Svamo 17:29


Tverrløpet 2023 | Strava Run segment i Lillehammer, Innlandet, Norge

Aina og Evy fullførte 10 av 10! Foto Jannike Leonhardsen Uttrekningspremier:
Fruktkurv: Leiv Roar Østerhagen
Madshussekk: Christian Halsa. 

Toppsak på Kondis.no

akkurat nå!

13. september Fellestart

Sammenlagt.
Antall deltakere 168 i fjor151
Totalt 292 i fjor 263

Rekord fra 2021 er 325

3411 starter i 2023, 341 pr løp.

132 fullførte alle 10
279 fullførte Sørdalskarusllen 2023

3,8 km59 høydemeter Start: Kleivbakken
Mål: Engesvea hoppanlegg

Årets sammenlagtvinnere 10 av 10:
Ragnhild Haukåen
Sander Stenseth

Sander Stenseth i tet for denne gruppen. 
Startmannskapene. 

 

Tverrløpet

Blant annet disse:


Premier til de yngste

 

Uttrekningspremier: Fruktkurv: Rune Evensen Madshussekk: Vegard Børsheim og Torunn Hvale Melbø   Takk til Røde Kors Hjelpekorps  Staben fra TeleBil og Litrim sørget for et fint arrangement 

Det var full fart fra start og feltet delte seg i to nesten som på sykkelløp i en rundkjøring. Kristoffer Petersen Skonnord tok teten allerede fra start .  

 Det var folksomt i målområde i det fine været og mange var det som slengte seg ned i gresset for å puste ut.  Her er det Marit Melbø som passerer målstreken, mens Litrims Ole Hovemoen er rett bak.  292 deltakere fullførte Tverrløpet, herav 168 i fellesstarten onsdag kveld og 124 deltok virtuelt tidligere i uka. Arenaen var ypperlig til formålet og det skapte en flott ramme rundt siste løp i årets siste løp i Sørdalskarusellen. Årets utgave av Sørdalskapet endte med 3411 starter eller 341 pr løp som er det nest beste noen gang og et lite hopp fra i fjor.

Ragnhild Haukåen i klasse K 30 – 39 år ble igjen raskeste kvinne, 6 sekunder foran Eugenie Gulowsen. Disse to damene har deltatt i samtlige ti løp i karusellen, og hver gang har det vært små tidsforskjeller. Ragnhild ble også totalvinner av årets Sørdalskarusellen på kvinnesiden med best tid sammenlagt for alle ti løpene, bare noen få sekunder foran Eugenie.

Cato Visdal Mikalsen (126) i klasse M 40 – 49 år er her på oppløpet mot mål sammen med Ragnhild Haukåen.


Eugenie Gulowsen (122) har satt sitt preg på årets Sørdalskarusell, denne gangen ble hun nest raskeste kvinne og vinner av klasse Aktive 20 – 35 år. Her har hun mål i sikte sammen med Halvor Melbø (1457) som ble vinner av klasse M 12 – 15 år og Erlend Henjesand (1422) i klasse M 20 – 29 år.  

 Sander Stenseth (1402) ble denne gangen nr. 3 i klasse M 30 – 39, men er den herreløperen som har klart beste sammenlagttid for samtlige ti løp i Sørdalskarusellen. Som totalvinner på herresiden vil Sander få sin velfortjente premie for dette under premieutdelingen senere i høst.
 

Kristoffer Petersen Skonnord og Ragnhild Haukåen raskest i Tverrløpet på Lillehammer

 Her er alle som deltok i yngste klasse 0-11 år med et par unntak, de fikk hver sin premie for innsatsen. Her er det masse engergi like før premieutdelingen var de på toppen av unnarennet til en av bakkene. Det er ikke noe heft etter å ha løpt 3,9 km.

 Rune Evensen vant Fruktkurven fra Rema 1000, her overrakt av Kjell Arne Steira. Vegar Børsheim og Torunn Hvale Melbø fikk hver sin sekk fra Madshus. Fruktkurven for den virtuelle delen ble vunnet av Leiv Roar Østerhagen, mens Christian Halsa vant en sekk fra Madshus.

 Arrangements-staben fra Tele BIL og Litrim: f.v. Bjørn Dahl Reberg, Morten Aasen, Ole Håvemoen, Jannike Leonhardsen, Ole Hovemoen, Ernst Opsahlhaugen, Anne Strørmer Steira, Sandra, Finn Olsen, Kari Strand Båtnes, Lars Terje Mehus, Torstein Jakobsen og Kjell Arne Steira.  I startområdet var Arnfinn Skaug og Kjell Håkon Halvorsen fra Tele Bil mens Knut Aderson og Roar var ute i løypa for å ta ned løypebånd og skilt. 

 

Takk for i år! Møtes igjen på premieutdeling og til løp i april 2024.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.