Hovemoenløpet 2023, Fellesstart Praktisk Informasjon

Postet av Litrim den 19. Mai 2023

Hovemoenløpet har start og målområde ved Fuglekikkertårnet på Svarstadsletta der Gudbrandsdalslågen renner ut i Mjøsa. Løypa er 5,2 km lang.  Hovemoenløpet er det 4. løpet i Sørdalskarusellen og arrangeres for 41.gang i år. Løpet går på fine grus- og skogstier rundt i Hovemoen.

Hovemoen fellesstart er 24. mai kl 19:00.  Virtuelt løp er fra lørdag 20.5 til tirsdag 23.5 starter du når du vil og tar tiden selv.

Bildet: Sondre Bolstad, LIF og Øyvind Hasli, Eina Sportsklubb i fint driv i det de løper inn i skogen på Hovemoenløpet i fjorårets løp. Foto: Jørgen Skaug. 


Husk å ta med deg startnummeret hvis du har meldt deg på hele karusellen.Påmelding for Hovemoenløpet 
stenger kl 18:00 24.mai.
.. starter for SpareBank 1 
Kanhaugenløpet 25

Løpssponsor 
Det er uttrekning av premier fra Strandtorget når alle er i mål. Husk at du må være tilsted for å få premie hvis du blir trukket ut.

Uttrekningspremie er flott termokopp med inngravert Litrim-logo. Denne trekkes ut blant deltakerne i fellessstarten og i det virtuelle løpet.

Flott premie til beste herre og dame
Medalje til alle i yngste klasse!

 

Påmelding
Påmelding stenger kl 18:00, en time før start.
Husk at startkontingenten øker kl 13:00

Henting av startnummer
Har du meldt deg på enkeltløp kan du hente startnummeret ditt ved teltet ved den det røde kunstverket fra kl 17:45. Startnummer for enkeltløp har nummer fra 806 - 1200.

Startnummer for enkeltløp skal ikke leveres inn.

Husk å ta med deg startnummeret hvis du har meldt deg på hele karusellen.

Endring til Fellestart
- se artikkel her litt ned på siden!

Startpuljer: 
Det er en startpulje med start kl 19:00

SMS

Det sendes ut SMS med informasjon om startnummer, pulje og starttid ca kl 16:30.

Drikkestasjon

Det er drikkestasjon i mål.

Sanitet
Lillehammer Røde Kors hjelpekorps som holder til i målområdet.

Tidtaking

For å være med på Sørdalskarusellen virtuelt er det ikke behov for GPS og en trenger ikke å være på Strava. Alt du trenger er en tidtaker. Tiden registreres på Min side under selftiming. Husk å registrer tiden senest tirsdag kveld!

Slik endrer jeg deltakelse i fellesstart til virtuelt eller omvendt.

Informasjon om Sørdalskarusellen 

Løpets hjemmeside 

Statistikk 1983 - dd og litt historikk finner du her!

Litt om løypa

Hovemoenløpet har start og mål på Svarstadsletta der Fuglekikkertårnet står. Løypa er 5,2 km lang og går i Hovemoen som navnet tilsier. Her finner du segmentet til Hovemoenløpet 2022: Hovemoenløpet 2022 | Strava Run segment i Lillehammer, Innlandet, Norge

Her er hele løypa.

En løper nordover på veg forbi vannverket i Korgen. Holder rett fram forbi vegkrysset og løper ned mot venstre 50m etter krysset.Følger gressdekket kjerreveg forbi et par hus og på god sti videre inn i Hovemoen.

En passerer en grind og en tømmerhytte på venstre side før en tar bratt oppover stien mot høyre i skogkanten av jordene til Hovemoen Gård.

Stien kommer etter noen hundre meter inn på den gamle hovedstien som går nordover, krysser vegen til Hovemoen Gård, videre under høyspentlinja og følger nordover samme trase som Hovemoenløpet hadde tidligere.

En når et nytt stikryss og tar til høyre og løper stien opp mot Jeistadgruva.

Her møter en igjen hovedstien og tar nok en gang til høyre og løper sørover, krysser bilvegen og høyspentlinja og følger stien mot motocrossbanen. Før denne nås tar en på nyryddet sti svakt høyre.

Løypa går nå rett sørover, kommer inn på hovedstien og passerer den velkjente grønne porten i

kanten av gjerdet til Hovemoen Leir. Kommer inn på bilveg og følger denne forbi Korgen og til mål ved Fuglekikkertårnet.

Løypas lengde er 5,2 km, målt med to forskjellige GPS.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.