Hovemoenløpet for 40. gang!

Postet av Litrim den 13. Mai 2022

Hovemoenløpet arrangeres i år både  virtuelt og med fellesstart  I artikkelen finner du informasjon og lenker til påmelding, tidtaking, registrering av tid og resultater. For deg som er påmeldt i hele karusellen på Fellesstart - HUSK å ta med startnummer!

Bildet fra 2021 med Amund Øvstehage på vei inn i Hovemoen - Foto Jørgen Skaug


Hovemoenløpet 14. - 17. mai Virtuelt
Hovemoenløpet fellestart 18. mai kl 19:00 - start Fuglekikkertårnet

Start og mål på plassen sør for Fuglekikkertårnet i Strandpromenaden.

Løypesponsor:


Det var en jevn strøm av deltakere hele perioden i 2021 og til tider minnet det om vanlig løp, men med god koronnaavstand. Foto: Jørgen Skaug. 

 Statistikk for deg som er glad i det! fra 1983 - dags dato. Hovemoenløpet er det eldste løpet som mer med i Sørdalskarusellen.

Foran hvert løp får du en mail på hvordan du kan legge inn tiden din eller endre fra fellestart til virtuelt eller motsatt

Registrering av tid eller at du har fullført på Min Side Self Timing-  Gjøres i perioden løpet pågår.  Du må legge inn tiden manuelt fra klokke eller Strava.  Vær obs på at første felt er timer. Her skal du registrere timer-minutter -sekunder. Du kan også bruke appen EQme . Du kan bare registrere tiden en gang. Ved feil, kontakt arrangør   

Slik registrerer du tiden din!

Hvis du løper uten tid registrerer du at du har fullført her!
Vil du vite mer, så har EQ-Timing laget en instruksjon her! 

 

Tidtaking

For å være med på Sørdalskarusellen virtuelt er det ikke behov for GPS og en trenger ikke å være på Strava. Alt du trenger er en tidtaker.   

For de som er spesielt interessert og ønsker det så har vi laget et segment på Strava som kan brukes. 

Link til selve segmenter er her:  https://www.strava.com/segments/31748726
Segmentet heter: Hovemoenløpet 2022 


Følg oss på 

 Instagram litrim2019#sørdalskarusellenFacebook - side Litrim

Takk for at du legger ut bilder!

Statistikk 1983 - dd  Mangler en del resultater!

I fjor var det Elmer Mulleri Skalle og Karen Marie Håkonsen som var raskest.
Resultater fra i fjor!

Hovemoenløpets hjemmeside!

Terminlista for Sørdalskarusellen 2022 

Informasjon om Sørdalskarusellen 

Litt om løypa

Hovemoenløpet har start og mål på Svarstadsletta der Fuglekikkertårnet står. Løypa er 5,15 km lang og går i Hovemoen som navnet tilsier.  Her finner du segmentet til Hovemoenløpet 2022: https://www.strava.com/segments/31748726  

Her er hele løypa.

En løper nordover på veg forbi vannverket i Korgen. Holder rett fram forbi vegkrysset og løper ned mot venstre 50m etter krysset. Følger gressdekket kjerreveg forbi et par hus og på god sti videre inn i Hovemoen.

En passerer en grind og en tømmerhytte på venstre side før en tar bratt oppover stien mot høyre i skogkanten av jordene til Hovemoen Gård.

Stien kommer etter noen hundre meter inn på den gamle hovedstien som går nordover, krysser vegen til Hovemoen Gård, videre under høyspentlinja og følger nordover samme trase som Hovemoenløpet hadde tidligere.

En når et nytt stikryss og tar til høyre og løper stien opp mot Jeistadgruva.

Her møter en igjen hovedstien og tar nok en gang til høyre og løper sørover, krysser bilvegen og høyspentlinja og følger stien mot motocrossbanen. Før denne nås tar en på nyryddet sti svakt høyre.

Løypa går nå rett sørover, kommer inn på hovedstien og passerer den velkjente grønne porten i

kanten av gjerdet til Hovemoen Leir. Kommer inn på bilveg og følger denne forbi Korgen og til mål ved Fuglekikkertårnet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.