Dag Ulven var først til å meldte seg på i år. - Nå er det din tur!

Postet av Litrim den 15. Mar 2022

Dag Ulven, Søre Ål Old Bøys var første deltaker til å melde seg på Sørdalskarusellen i år.  På bildet med startnummer 157 er han på oppløpet i Flømyrløpet 2019, tydelig fornøyd med innsatsen den gang. Påmedlingen til årets karusell er i gang og det er bare å melde seg på. 31. mars er første påmeldingsfrist og gjelder for de som vil ha lavere startkontingent. 1. april går prisen opp.

Bildet: Her på oppløpet på Flømyrløpet 2019 er fra venstre Dag Ulven (157), Stine Ludahl Lagethon (6), Martin Øvstehage (89 delvis skjult), Ola Andersbakken (174) og Rune Evensen (186).

Vi tok en prat med Dag Ulven som er leder for Rustadstuen Pulkfabrikk i  en travel formiddagsstund. Dag har deltatt i Sørdalskarusellen jevnt og trutt, men en travel hverdag gjør at det er vanskelig å møte opp onsdag kl 19:00 til fellesstart. Derfor setter han veldig stor pris på de virtuelle løpene som gir større fleksibilitet. 

Hva betyr Sørdalskarusellen for deg?

- Sørdalskarusellen er en fin greie, moro å delta og engasjerer forskjellig typer folk fra toppatleter til alle typer mosjonister på alle nivåer. Løpene er godt arrangert og er et ufarlige sosiale arrangementer. Selv om jeg er innflytter, kom til Lillehammer fra Valdres, har jeg blitt en skikkelig Lillehammer-patriot og synes det er veldig stas å ha et så fint mosjonstilbud som Sørdalskarusellen i byen. Det er ikke så mange andre byer i Norge som har et slikt tilbud. 

Hva bruker du Sørdalskarullen til?

- Karusellen gir fin trening og gir en skikkelig hardøkt med noen å bryne kreftene sine på.e

Hvordan forbereder du deg til løpssesongen?

- Jeg tror nok jeg er over snittet ivrig mosjonist og er i god form.  Jeg trener jevnt og trutt med ski, løp og sykkel avhengig av sesong. Jeg er med i treningsgruppa Søre Ål Old Bøys som har trening 2 - 3 ganger i uka. Gruppa består av 18 - 20 mosjonister som praktiserer fleksibelt oppmøte på treningene. Jeg tror de aller fleste deltar i Sørdalskarusellen.

Hva er årets mål?

- Søre Ål Oldboys besluttet at årets mål er København halvmaraton i september.  Hele 32 skal være med, alle 16 påmeldte old boys skal løpe, samt noen av de 16 fruene der det er en blanding av løpende og shoppende.  Vi ser fram til en fin sosial tur. 

Da ønsker Litrim lykke til i Sørdalskarusellen og i København til høsten!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.