Takk for flott innsats for Litrim og mosjonistene i Lillehammer

Postet av Litrim den 19. Nov 2021

Etter 8 år i Litrims og mosjonistenes tjeneste har Bente Hamnes valgt å gå ut av Litrim-styret. Hun har vært som poteten og vært med på det meste. Hennes entusiasme for mosjonsidrett har smittet over på oss andre og hun har vært med på å bygge et godt miljø rundt Litrim og løpene våre.

Bildet: Bente takkes her av på en liten tilstelning i går sammen med de andre i Litrim.styret, på bildet Finn Olsen.  Foto: Jørgen Skaug.

Bente har vært sekretær og hatt økonomifunksjoner som ansvarsområde. Hun har stått på under arrangementene, rigget, deltatt med utdeling av startnummer, hjulpet utøvere med å melde seg på i datasystemet vårt. Deretter stiller hun på startstreken klar for å løpe. Hun har sørget for bevertning på møter og har hatt egen drikkestasjon med Solo for mandagsklubbens løpere og andre i de virtuelle løpene de to siste sesongene. Hun har også vært flink til å skaffe uttrekningspremier til løpene og premieutdelingene - dette for å nevne noe av det hun har jobbet med!

Litrimstyre består i dag av 6 personer inkludert Bente. 

Du klan lese mer om det her!

Bentes plass i styret er ikke erstattet ennå, og vi tar gjerne i mot forslag. I forberedelsene til ny sesong vil vi vurdere hvor mange vi har behov for i styret.

Bente har fullført Sørdalskarusellen 9 ganger og de fleste gangene har hun vært med i alle 10 løpene slik hun gjorde i år og viser det etter siste løp med 10 fingrer opp.

 Takk for innsatsen, Bente og lykke til videre. Vi er veldig glad for at du vil være med videre nå blant Litrims gode hjelpere også neste sesong. Nå venter nye oppgaver som vi vet du ser fram til.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.