Sørdalskarusellen er uhøytidelig og ypperlig for småbarnsforeldre!

Postet av Litrim den 1. Nov 2021

Det sier  Kristin Sønstegård Kragelund som i år har brukt Sørdalskarusellen som en motivasjonsfaktor for for trim og trening og er med i gjengen som kaller seg Nordre Ål Bleieskift og Løparlag. Resultatet ble strålende, førsteplass sammenlagt i klasse K30-39 år i sin første fullførte sesong av karusellen. 


Premieutdeling Del 2 -
- Utdeling av deltakerpremier - stettglass
- Medalje for 10 av 10
-Premie til klassevinnere

Torsdag 4. november kl 10:00 - 18:00
Sport1 Lillehammer, Kirkegata 55, 2609 Lillehammer
Handledag 4. november 10:00 - 18:00, 20% på ordinære varer unntatt sykler og elektronikk.

Hun er glad i å trene for å holde seg i form og da er det lettvint å løpe, den enkleste form for trening er bare ta på seg et par joggesko og løpe ut av døra. Hun forsøkte Strandtorgetløpet og Mesnaelva opp for noen år siden.  I år, sammen med barselgruppa fant hun ut at hun ville prøve Sørdalskarusellen. De kalte seg Nordre Ål Bleie og Løparlag.  Noen meldte seg på hele karusellen for å ha et mål for treningen sin. Kristin valgte å se det litt mer an og meldte seg på de løpene hun fikk tid til.

Det begynte med at barselgruppa trente intervall med barnevogn og fortsatte med å løpe Sørdalskarusellen hvor de passet hverandres barn.

Her er motivet på koppen hun får som førstepremie for sin sammenlagtseier i klasse K30-39 år.

Kristin Sønstegård Kragelund er fysioterapeut utdannet i Oslo  og Australia, arbeider på Akitivklinikken i Lillehammer og på en klinikk på Brøttum.  Hun synes kombinasjonen mellom Aktivklinikken og Brøttum er veldig fin og lærer veldig mye av det. Kristin er opprinnelig fra Svatsum og var aktiv langrennsløper i sin ungdom da hun gikk på NTG på Lillehammer.

Nå bor hun langt oppe i Nordseterveien, er gift med danske Jan Bols Kragelund,  som forlangte at hvis han skulle bo i Norge skulle han bo et sted med god utsikt. De har to små barn.

Bilde er fra Hovemoenløpet. Foto: Bente Hamnes

På resultatlista finner vi flere fra Nordre Ål Bleieskift og Løparlag:

Kristin Sønstegård Kragelund,
Ida Stange Foss,
Guro Eidal,
Jan Bols Kragelund,
Petter Juell Nåvik,
Frøydis Varberg og
Andreas Varberg

Som en ser har gutta også blitt med.

Kristin synes Sørdalskarusellen er uhøytidelig og de virtuelle løpene passer ypperlig, en kan løpe når en vil. Sørdalskarusllen har blitt et fellesprosjekt.

Sørdalskarusellen er kjempebra arrangementer som passer ypperlig. Kristin skryter av arrangementer fra et folkehelseperspektiv og trivsel.  Jeg har alvorlig planer om å følge opp med deltakelse neste år, avslutter den blide klassevinneren.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.