Fortsatt stor løperinteresse i Lillehammer - 320 fullførte Elvaløpet

Postet av Litrim den 20. Sep 2021


Torstein Rudihagen hadde en travel uke. Onsdag løp han Elvaløpet inn til andreplass i M 70 – 79 år, og lørdag ble det klasseseier i Oslo Maraton i M 70 – 75 år. Bilde fra Elvaløpet med Bjørg Hagen i K 50 – 59 år rett bak. Som i flere av løpene i årets Sørdalskarusell ble evigunge Kristin Størmer Steira og Elmer Mulleri Skalle klart raskest henholdsvis kvinne- og herreløper. Elvaløpet er et 2,9 km langt terrengløp på stier og skogsterreng med start og mål ved Håkons Hall i Olympiaparken. 

Artikkelen er basert på Jørgen Skaugs sin artikkel på Kondis.no. Han har også tatt samtlige foto.Her er alle resultatene

Husk å melde deg på Sørdalskarusellens Jubileumsløp - 40 år!

Årets eneste fellesstart
Lørdag 2. oktober kl 14:00 går starten.
Løypa er 4,57 km lang med en høydesigning på 91 meter.
Vi skal kåre årets trimmer, dele ut bestemannspremie og trekke ut mange fine premier.
Les mer her!                          Meld deg på her!

Det ble nok en deltakerrekord i Elvaløpet, det nienede og nest siste løpet i årets Sørdalskarusell som ble arrangert virtuelt i tiden 15. - 20. september. Den forrige deltakerrekorden fra i fjor var på 229.

Det tiende og siste løpet i årets Sørdalskarusell er Olympiaparkløpet som også arrangeres virtuelt denne uka i tiden 22. – 26. september. Dette løpet er kanskje det tøffeste av løpene i Sørdalskarusellen som er 10 km langt og har en stigning på 300 høydemeter.

Løpene i Sørdalskarusellen arrangeres av Litrim. Resultatene fra Elvaløpet finner dere her.

Bilder på Facebook: Jørgen Skaug
Bente Hamnes  og Andris Malasevskis 

God start i Elvaløpet, det nest siste løpet i Sørdalskarusellen

Som for de øvrige åtte løpene i årets Sørdalskarusell arrangeres også Elvaløpet virtuelt - i perioden onsdag 15. – søndag 19. september. Kondis reporter var ute i løypa onsdag kveld, der han observerte både stor løpsaktivitet og løpsglede.

Les Jørgen Skaugs artikkel på Kondis.no

02 Elmer Mulleri Skalle og Ine Løvlien.jpgIne Løvlien fra Lillehammer Skiklub (Foto Andris Malasevskis) og Elmer Mulleri Skalle LIF leder Sørdalskarusellen sammenlagt, og ser ut til å bli årets karusellvinnere dersom de fullfører det tiende og siste karusell-løpet.

Sammenlagtlisten finner du her!

 

03 Syver Dalen og Olstad.jpgSyver Dalen tv. og Edvar Fossum Olstad, begge i klasse M 16 – 19 og Øyer Tretten IF har fulgt hverandre tett gjennom flere av årets løp. Denne gangen vant Syver med en margin på 5 sekunder til Edvard. Arkivbilde fra et tidligere løp i år.

Vi har hatt problemer med merking av løypa til Elvaløpet. Aksjonen hold Norge rent har gjort at det har vært mange skoleklasser på tur med formål å plukke søppel denne uka. Det har ført til at merkebåndene til løpet systematisk har blitt plukket ned og kastet. 
Plakaten om at løp pågår har elegant blitt oversett av både lærere og elever. Barneskoler har blitt underrettet om forholdet.
Merkegjengen Knut og Ivar har vært ute hver dag for å sette opp nye bånd. 
Det er mulig at det også er andre årsaker til at båndene har blitt revet ned.
Takk til alle dere som har gitt oss beskjed. Noen har nok løpt feil, men vi tror det stort sett har gått greit.

04 0_I6A0215 Petter Marum.jpgPetter Marum, som representerer Lillehammer Skiklub, har også hatt en travel uke. Onsdag løp han Elvaløpet og lørdag løp han halvmaraton i Oslo inn til en fin fjerdeplass i klasse M 70 – 74 år.

05 0_I6A9942 Christin Larodd Svegården.jpgDet ser ut til at Christin Larodd Svegården, Lillehammer Skiklub, koser seg i løypa. Her ser vi henne på veg mot mål i Elvaløpet med et smil om munnen til en andreplass i klasse K 60 – 69, vel to minutter bak Anne Størmer Steira.

06 0_I6A0188 Pål Zeppelin.jpgPå Zeppelin i klasse M 40 – 49 er en av svært mange løpere som har fullført samtlige løp i Sørdalskarusellen. Han er en aktiv trimmer, som gjerne har musikk på øret når han er ute og løper.

07 Ida Nyløkken.jpgIda Nyløkken i klasse K 30 – 39 år. Alltid like blid om motbakkene er tøffe i turstien oppover langs Mesnaelva.

Hans Adolfsson har lagt ut følgende bilde på Facebook:


Neida, de har ikke konvertert, de har kun løpt alt de orket i dagens Elvaløp 

 

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.