Rolf Bakken: Min aller beste løpsopplevelse med en magisk avslutning på toppen av Lysgårdsbakken.

Postet av Litrim den 27. Aug 2021

- som jeg drømmer om å kopiere i år.  Dette skriver Rolf Bakken i en kommentar bare 14 dager før det hele braker løs for Tour of Mjøsa. Les om inntrykkene Rolf sitter igjen med etter 2019 utgaven av Tour of Mjøsa.

Bildet: Premieutdeling på toppen av Lysgårdsbakken var stemningsfull og flott! På pallen i klasse 50-59 år, øverst Tommy Olsen, Ottestad IL, nr 2 Frode Monsen Follo Løpeklubb og Sportsmanden og nr 3 Rolf Bakke FIK Orion og Kondis.

Tekst: Rolf Bakken Foto: Diverse fotografer.

Meld deg på Tour of Mjøsa her: https://www.tourofmjosa.com/

Som løpende mosjonister er vi vel alle litt individualister? I løpet av koronaperioden som delvis har berørt to vinter- og to sommer-sesonger, har jeg blitt klar over at jeg er et ganske så «sosialt dyr» også. Virtuelle løp er vel og bra, men jeg har sårt savnet konkurransen mann mot mann og ikke minst alt det sosiale før etter arrangementene. Derfor gleder jeg meg ekstra til årets Tour of Mjøsa. 


Fra løp 3 på Hamar i fjor også her sammen med Frode Monsen! I år er rekkefølgen endret slik at Hamar er først ut.


Jeg deltok i premieren i 2019 og vil påstå at det bare er i femdagers-løpet Etape Bornholm jeg har opplevd noe like sosialt. Mange løpskompiser treffer du igjen en gang i året på det samme arrangementet. I Tour of Mjøsa er det bare noen timer eller toppen et døgn til neste statusrapport og duell. 


Selfie på Lillehammer - mon tro om han gruer seg til motbakkene på Lillehammer!


Siden tre av distansene er akkurat 5 km, har du også alle muligheter til å konkurrer med deg selv ved å slå tiden fra forrige løp. I år blir det enda mer spennende å se hvordan dagsformen svinger siden Touren er spredd utover tre i stedet for to dager. 


Det nærmer seg topp og målet for Touren - Her er Rolf sammen med Frode Monsen


At logistikken for en elverumsing i «Sjusjøen-eksil» passer enda bedre enn forrige gang, gjør det enkelt å avsette en helga. Av mine over 30 konkurranser i 2019 ble Tour of Mjøsa min aller beste løpsopplevelse med en magisk avslutning på toppen av Lysgårdsbakken som jeg drømmer om å kopiere i år.


Vel forlikte etter målgang på Moelv, søskenbarnene Rolf og Jan Erik Bakken.

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.