Virtuell høst og jubileusmsløp med fellesstart!

Postet av Litrim den 11. Jun 2021

Styret i Litrim besluttet i går at Sørdalskarusellen forblir virtuell også i høst.  Sesongen avsluttes med et jubileumsløp med fellesstart. Pga av stevnekollisjonen flyttes de to siste løpene en uke. 

 Bildet er fra Vegmuseumsløpet i 2020

Terminliste høsten2021

Fra datoTil datoLøpMerknad
onsdag 18. august søndag 22. august Flømyrløpet
onsdag 25. august søndag 29. august Vegmuseumsløpet
fredag 10. september søndag 12. september Tour of Mjøsa
onsdag 15. september søndag 19. septemberOlympiaparkløpetFlyttet en uke
onsdag 22. september søndag 26. september ElvaløpetFlyttet en uke
lørdag 2. oktober 
Jubileumsløp

Årsaken til at vi fortsetter med virtuelle løp er av teknisk art som vi må diskutere videre. På sikt ønsker vi en ordning med både virtuelle løp og vanlige løp med fellesstart. Å slå disse to sammen har noen problemstillinger vi må finne ut av. Blant annet gjelder det om de som deltar virtuelt skal gå inn i klasse med de som deltar i fellesstart. Litrim ønsker å bruke vinteren til å planlegge 2022-sesongen slik at vi får gode løsninger virtuelt og ordinært.

Tour of Mjøsa arrangeres 10. - 12. september med Litrim som arrangør av siste løp motbakkeløpet opp langs Mesnaelva. De andre løpene er på Hamar 10. september, Moelv og Gjøvik 11. september og Lillehammer 12. september. Se mer her!

Dette gjør at vi må flytte de to siste løpene en uke hvor Olypiaparkløpet starter 15. september og Elvaløpet 22. september.

Sørdalskarusellen arrangeres for 40. gang i år noe vil markerer med et ekstra arrangement. Jubileumsløpet er under planlegging og det er ikke så mye vi kan si nå. Det vi kan si er at det blir fellesstart, dato blir 2. oktober og det blir egen påmelding. Informasjon blir lagt ut så snart brikkene faller på plass. Vår mål er å få til et fint arrangement som avslutter sesongen.

Styret i Litrim består av Bente Hamnes, Jannike Berg Leonhardsen, Andris Malasevskis, Ivar Hjelmseth og Knut Anderson. Mer om styret her!


Siste løp Jubileumsløpet avsluttes med fellesstart.

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.