Tour of Mjøsa 10. - 12. september 2021

Postet av Litrim den 12. Mai 2021


Finn Olsen Litrim, Torfinn Kringlebotn Ottetad IL, Dag Kåshagen Innlandet Friidrettskrets, Trond Barthel Gjøvik FIK og Jannike Leonhardsen Litrim ønsker velkommen til Tour of Mjøsa 2021! Pressemelding!

 Vi samler Mjøsbyene og gjenåpner løpe-Norge med å invitere til etappeløpet Tour of Mjøsa. Dette er det ultimate mosjonsarrangementet for alle som er glad i å løpe, uansett nivå og er lei av nedstenging og antiback. 

  • Her kan du gå, jogge eller løpe. Tour of Mjøsa er for alle! 
  • Påmeldingen åpner 10.mai  
  • Deltageravgiften er også halvert.

Noen av tilbakemeldingene vi fikk i 2019: 

  • Tour of Mjøsa var en innertier som var utfordrende, sosialt og spennende konsept.  En av mine beste idrettsopplevelser på mange år, sa Rolf Bakken etter å ha gjennomført «touren» 
  • Dette har vært en fantastisk helg med så fine rammer rundt alle løpene. Håper dette er kommet for å bli, sa Julie Aspesletten (vinner av dameklassen)
  • Etappeløpet Tour of Mjøsa ble en suksess første året i 2019, nå er vi tilbake etter et år med korona og har satt oss mål om å øke deltagerantallet til 200 som også blir maksantallet hvis smittevernreglene blir som nå. 
  • Tour of Mjøsa var vakkert, brutalt og profesjonelt – et prikkfritt arrangement. 

Dette er den ultimate utfordringen for løpere.  Tre kontrollmålte 5 km i Hamar, Moelv og Gjøvik før det hele avsluttes med motbakkeløp i Lillehammer, alt i løpet av en langhelg, fredag til søndag 10.-12.september.

https://www.tourofmjosa.com/

Arrangører er Innlandet friidrettskrets i samarbeid med Ottestad IL, Moelven IL Friidrett, Gjøvik Friidrettsklubb og Litrim (Lillehammer)  Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.