Sport1 Lillehammer bruker Sørdalskarusellen som internt sosialt arrangement!

Postet av Litrim den 8. Apr 2021

20 av Sport1 Lillehammers ansatte er påmeldt på Kringsjåløpet og meningen er at de skal være med på de 5 første løpene som arrangeres virtuelt. Det hele skal avsluttes med en sommerfest med intern premieutdeling. Det er ikke Sørdalskarusellen som er viktig, men det at de fem første arrangementene er virtuelle. Dette skal vi bruke som et miljøskapende tiltak i bedriften forteller butikksjef Bjørn Benno da vi var på besøk.

Bildet: 7 av 20 som er med på bildet. F.v Andrea Skogli Husum, Bjørn Benno, Anne Berit Huse, Robert Granseth, Bodil Jeistad, Arne Evensen og Barbro Killingstad. (foto Finn Olsen)

Meld deg på her!

Bjørn Benno er butikksjef og initiativtaker til ordningen. Han var med i fjor og ble begeistret for Sørdalskarusellen med virtuelle løp.
Sport1s mange ansatte har ugunstige arbeidstider og jobber til kl 18:00 og da er det vanskelig å stille onsdag kl 19:00 da de ordinære løpene går av stabelen.
Fleksibiliteten til de virtuelle løpene er åpenbare. Da kan en løpe når en vil.
Muligheten for fellestrening er til stede, men deltakelsen baserer seg på individuell start uten videre organisering.
- løpene er frivillig tvang, smiler Bjørn. De ansatte er påmeldt hvis de ikke hadde en god grunn for å si nei.

Bjørn forteller at de internt snakker mye om karusellen og mange følger med. Dessuten er dette en fin måte å støtte Sørdalskarusellen som er et fint arrangement. Sport1 Lillehammer har vært sponsor og samarbeidspartner i mange år og er løypesponsor for Kringsjåløpet. Sport1 stiller med løpet uttrekningspremier som deles ut i butikken uken etter løpet.

Tirsdag 20. april planlegger Sport1 i Kirkegata handledag for deltakerne i Sørdalskarusellen. Vi kommer tilbake med flere detaljer når det nærmer seg.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.