Aadne og Geir forbereder seg til sesongen i Håkons Hall

Postet av Litrim den 3. Mar 2021

Aadne Smidesang og Geir Haugen forbereder seg til Sørdalskarusellen inne i Håkons Hall. Se intervju med gutta i denne artikkelen. Ute er det is og glatt, mens inne i Håkons Hall er det en fin 350 meters bane med godt løpeunderlag.

Gutta har likt antrekk til ære for fotografen - T-skjortene er fra Amsterdam maraton i 2019. I år går maratonturen til Frankfurt maraton i oktober.

Gutta gleder seg til sesongen starter opp i april og synes at virtuelle løp er helt greit. Det er fullt mulig å få til litt sosialt også med virtuelle løp.  De er fem personer som løper omtrent samtidig. I fjor fortalte Geir at han løp fortere på et virtuelt løp enn et vanlig løp, hvor en ofte blir innestengt i store felt i trange partier av løypene.
Geir Haugen har fullført Sørdalskarusellen 8 ganger og ble nummer 3 i sin klasse i fjor. Her er han på innspurten på Kanthaugenløpet i 2019.

Aadne Smidesang har fullført Sørdalskarusellen 7 ganger og ble nummer 6 i klassen i fjor. Han deltok i enkeltløp på 1990-tallet, men fullførte ikke karusellen før i 2008. Nå er det et fint treningsmål.

Geir Haugen er arvelig belastet i forhold til Sørdalskarusellen. Hans far Knut Haugen fullførte karusellen 25 ganger i perioden 1984 - 2008. Her er Knut på Maihaugen i 2003 hvor han var en ivrig deltaker også i null-løpskarusellen Familietrimmen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.