En onsdag uten Sørdalskarusell er nesten litt trist!

Postet av Litrim den 8. Feb 2021

En onsdag uten Sørdalskarusell er nesten litt trist!  Det sier Anne og Bente Størmer Steira da de ble utfordret av Litrim til å fortelle om hvorfor de deltar i Sørdalskarusellen og om hva de får ut av det.


 
Bente har fullført Sørdalskarusellen 3 ganger og har vært veldig ivrig de siste årene.

 

Anne har fullført Sørdalskarusellen 7 ganger og vunnet sin klasse hvert år hun har fullført.

 

Vi fikk spørsmål om vi kunne fortelle hvorfor vi deltar på Sørdalskarusellen og hva vi får ut av det, og selvfølgelig kan vi det J

Anne hørte første gang om sørdalskarusellen etter et møte med Ragnhild Bratberg, hvor deres familie var ute og trente til sørdalskarusellen. Vi husker ikke årstallet på første gang vi deltok, men Anne fikk sin første kopp i 2011 (klassevinner). Når vi først hadde vært med et par ganger ble vi «hekta» og dette har blitt en «mor/datter» greie for oss J En onsdag uten Sørdalskarusell er nesten litt trist!

Det er veldig sosialt, masse hyggelige folk og mange ønsker å få ei god treningsøkt! Under Sørdalskarusellen møter du masse folk i alle aldre, og du er garantert å få noen å løpe sammen med underveis i løpet J 

I tillegg er det gøy at det er så mange ulike løyper og lengder, her får man testa ut det meste: motbakke, kortere løyper og de lange seige traseene. Jeg (Bente), som helst løper motbakker, er ikke i tvil om at Sørdalskarusellen har gjort meg til en bedre løper ved at jeg får utfordra meg på flere områder. 

 2020, ble jo et annerledes år, også for sørdalskarusellen. De «vanlige» onsdagene ble erstattet med virtuelle løp. Vi syns virtuelle løp også har vært helt toppers. Selv om man mister mye av det sosiale så er det ingenting i veien for å få ei god hardøkt. Perfekt med oppmerka løyper, gjerne en tid fra året før man har lyst å slå – og når du vet du skal registrere tiden etterpå gir du også på litt ekstra J Det fine med virtuelle løp er at man har litt flere dager å gjennomføre løpet på, noe som passer godt i en hektisk hverdag. 

 Vi gleder oss til sesongen med Sørdalskarusell starter opp igjen! 

 Mvh. Anne og Bente Størmer Steira

_________________________________________

Sørdalskarusellen 2021 Terminliste

Kringsjåløpet 2021 - 21. - 26. april - blir virtuelt


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.