Rosa Sløyfe-løpet virtuelt på kjente stier i Lillehammer! Nå med nyhetsbrev!

Postet av Litrim den 4. Okt 2020

Rosa sløyfe-løpet går også virtuelt i perioden 4. - 10. oktober. Løpet er en del av Rosa Sløyfe-aksjonen som arrangeres over hele landet nå i oktober. Lokal arrangør er Brystkreftforeningen på Lillehammer. Løypa går på kjente stier som mange kjenner fra Kanthaugenløpet. Her er Janneke Kersaan og Anne Fjell ved startpunktet ved tårnet til den store hoppbakken i Lysgårdsbakken. 

Mer informasjon om påmelding finner du her:
https://www.rosasloyfelopet.no/

Direkte til påmeldingsskjema!

Nyhetsbrev fra Rosa sløyfe-løpet 
View this email in your browser 
Løpsuka er godt i gang og mange har allerede tilbakelagt gå- eller løpeturen sin. Det er helt fantastisk å se engasjementet i sosiale medier. Vi er nå rundt 9500 påmeldte. I tillegg til å være årets viktigste løp er altså Rosa sløyfe-løpet årets største løp i Norge. Vi tar av oss hatten for dere!

Visste du at du kan løpe flere ganger, og legge inn det resultatet du er mest fornøyd med? Husk å bruke samme e-postadresse hver gang du registrerer resultat, så vil resultatet ditt bli oppdatert.

Få med deg venner og bekjente i årets største og viktigste løp – det er fortsatt mange dager igjen å delta på!
Registrer resultat her 
Se resultatlista her 

Del dine bilder og historier

Vi har opprettet en egen side for bilder og historier fra årets løp.
Inspirer og bli inspirert!
Gå til facebook-siden Løypebeskrivelsen til arrangøren finner du her:

Løype starter ved hopptårnet øverst i hoppbakken. 

Start nederst ved de siste 2 trapper før man er oppe.

Går opp trappene og til veien, over veien og parkeringsplassen, så inn til høyre i lysløype med asfalt. Fortsetter bortover og når løype med asfalt går til venstre oppover, går du rett frem inn på en skogssti i lysløypetraseen. Fortsett til det kommer skilt/ markering at du skal følge en sti til høyre, den stien følger en til man kommer ved vegen. Tar til høyre ca. 700 m. Så tar du inntil venstre mot sluse i kraftverk som du går gjennom. Så følger du kanalen inntil kroken. Her følger du markering langs vannet til du kommer nesten til den andre demningen og blir ledet inntil høyre for å følge en sti som benyttes til skigåing. Den følger du til du er ved begynnelsen av kraftverk og kommer til vegen. Da tar du til høyre ca. 150 m og tar inn til venstre på en skogssti. Følger den til du kommer ut ved Kantvegen hvor du fortsetter ca. 200 m til du får markering mot venstre. 

Her fortsetter en nedover til du krysser 2 veger. Den nederste fører tilbake til hopptårnet og da er du i mål🤗🎀👣🎀

Løpet er ca. 3,6 km. De som vil ta 6 km kam ta 2 runder, som blitt litt i overkant av 7 km. 

Lykke til og godt løp for en god sak☺🎀👣


Løypa er merket med fine plakater og mange bånd og det skal ikke være vanskelig å finne fram. Janneke Kersaan har merket løypa med fine bånd langs hele løypa. Du finner garantert fram. Anne Fjell som er leder av Brystkreftforeningen på Lillehammer med tung bør med plakater, Her er hun på parkeringsplassen bak hoppbakkene i sen lille kneika opp til rulleskiløypa.

 

Løypa utnytter det fine området rundt Kanalen.

 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.