Kjartan Helland overtok ledelsen på Flømyrløpets dag 4

Postet av Litrim den 18. Aug 2020

Etter en lengre pause er Kjartan Helland tilbake i Sørdalskarusellen med et fantastisk løp med tiden 19:19 i Flømyrløpet 29 sekunder foran Elmer Mulleri Skalle som løp dagen før. - Jeg var overrasket sjøl, det gikk unna, var Kjartans kommentar. Kan ikke huske at det har vært så fine forhold her i skogen før. Bildet fra 2017 viser en løype som var langt våtere. (Foto Jørgen Skaug).


Fanny Horn Birkeland i fint driv - foto Turid-Anne Dragset

 


Blant jentene er det Fanny Horn Birkeland som har tatt teten med 23:05. Hege Skari er nummer to og Ingvild Gulling nr 3.

Resultatene finner du her!


Kjartan Helland, Moi IL - foto Turid-Anne Dragset

 

Kjartan Helland representerer Moi IL, arbeider på NTG og har satset på Birkebeinerløpet - Ultra som han har vunnet flere ganger. Satsingen her har gjort at han har stått over Sørdalskarusellen et par sesonger. Med avlysningen i Birken så han seg om etter mulige arrangementer og valget falt naturlig på Flømyrløpet. Nå blir han nok med på flere løp i Sørdalskarusellen i høst. 


Som resten av alle på NTG så er han satt i karantene. Midt på dagen i dag var han nesten helt alene på Skurvbrua og benyttet anledningen til å løpe Flømyrløpet.  - Det ble en fin luftetur.

Kjartan mener at de virtuelle løpene er veldig god trening og en får kjørt seg skikkelig. Dette blir litt mer enn en vanlig løpetur. 

Flømyrløpet avsluttes i morgen kl 19:00 da nedriggingen starter - du kan registrere tidene dine til kl 21:00. 

Oppsummering av løpet kommer fredag. Send inn bilder som vi skal forsøke å få med i bildegalleriet. 

Trekking av gavepremier fra Rustadstuen pulkfabrikk skjer torsdag kveld eller fredag morgen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.