Påmelding, tidtaking, registrering og resultater Maihaugenløpet 2020.

Postet av Litrim den 4. Mai 2020

Maihaugenløpet arrangeres virtuelt på Maihaugen i perioden 6. - 10. mai. I artikkelen finner du informasjon og lenker til påmelding, tidtaking, registrering av tid og resultater.  Løypesponsor er Hageland, Andreassen blomster som stiller med 10 flotte planter. Starten går ved Prestegården nedenfor Garmokirken.

Bildet: Bildet: Bildet er hentet fra Maihaugenløpet i fjor hvor Vilde Njarga Øien, Fåberg IL og  Hedda Stenumgard Ringebu Fåvang skiklubb gjør opp seg i mellom i en skikkelig spurt.  Det blir ikke like folksomt i år som i fjor. 

Påmeldingsportalen finner du her


Informasjon om tidtaking (lenke her) - alt du trenger er en tidtaker!


Registrering av tid på Min Side Self Timing-  Gjøres i perioden 6. - 10. mai og vær obs på at første felt er timer. Her skal du registrere timer-minutter -sekunder.


Resultater

Husk Korona-reglene - Hold en meter avstand og pass på hosten!

Mer informasjon:

Påmelding:

Du kan melde deg på hele karusellen eller for hvert enkelt løp og betaling ordnes også via dette systemet. Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank.

- Startkontingent pr løp er kr 60,-. 

- Familie koster kr 150,- pr løp pr familie. 

- Startkontingent for hele Sørdalskarusellen (9 løp) er kr 500,-. 

Hvis du ønsker å løpe uten tid må du melde deg på i klasse uten tidtaking.


Tidtaking

Leif Røe: For å være med på Sørdalskarusellen virtuelt er det ikke behov for GPS og en trenger ikke å være på Strava. Alt du trenger er en tidtaker.   Se film på Facebook!

For de som er spesielt interessert og ønsker det så har Leif laget et segment Maihaugen 2020 på Strava som kan brukes. Det er kun Maihaugen2020 som skal bruker og ingen ting annet. Når du er i mål og tiden er registrert på Strava vil segmentet dukke opp.

Link til segmentet på Strava er som følger: https://www.strava.com/segments/23729793

Ønsker du å laste opp løypa til klokken din, finner du filene her:

Maihaugenloepet2020.gpx

Maihaugenloepet2020.tcx


Registrering av tiden

Du logger seg på Min side i påmeldingsportalen og går til fanen «Self Timing» som dukker opp hvis man er påmeldt.  Påmeldingsportalen finner du her!  

Her kan du legge inn tider på alle du har meldt på! Det gjelder for eksempel alle i en familie.

EQ Timings nye app EQme for Iphone og android kan anbefales. 


Resultater

Årets resultater

Fjorårets resultater

Løpssponsor / Utrekningspremier


Daglig leder i Hageland Andreassens blomster Arnt Erik Andreassen lover flotte blomster - 10 i tallet som trekkes ut blant de som har fullført Maihaugenløpet 2020 innen søndag! Foto: Bente Hamnes

Uttrekningen skjer mandag kveld 11. mai og premiene kan hentes hos Hageland Andreassen blomster i Fåberggata.

 Andreassen Blomster

LøypaStarten er ved utenfor Prestegarden nedenfor Garmokirka (grønn pil) - Mål er på Telthusplassen.

Se film hvor Jørn forklarer!  - Lenke her!

Starten går utenfor Prestegarden og følger veien sørover forbi Skjåktunet. Tar opp til venstre rett etterpå, runder Skolestua og følger veien på oversiden av Nordre Tjern, løper rundt Garmo stavkirke og opp forbi hovedbygningen. Tar til venstre på toppen av bakken og løper på nedsiden av Kirkestuen og til Byavdelingen gjennom Storgata. Svinger til høyre ved Olsengården / torget. Deretter går traséen oppover gjennom 1900 -tallssamlingen. Like før avkjørselen opp til Åseng passerer du løypas høyeste punkt og passerer 1 km. Deretter følges Vatnarveien overfor setergrenda sørover så langt den går. Deretter ned veien langs Nuggla (tjernet) og mot Breisjøen ned bratta og tar inn på veien ovenfor Øygarden, videre over Knutslykkja og ned og rundt Søndre Tjern, forbi Bjørnstad og ned bakken nord for Bjørnstad ved Lensmannsarresten, forbi Maihaugenrestauranten og veien opp på sørsiden av Prestegarden og i mål på Telthusplassen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.