Rutiner for Kringsjåløpet 2020 - virtuelt løp!

Postet av Litrim den 20. Apr 2020

Det blir et litt annet Kringsjåløp i år. Pga koronapandemien blir løpet arrangert som et virtuelt løp. Du melder deg på, løper og du registrerer tiden din selv. Vi stoler på deg.  Familien Lønning Bueie klar til start, fra venstre Elisabeth, Kornelia, Henning, Viktoria, Johannes og Magnus. 

Følg gjeldende regler for å unngå koronasmitte - hold avstand!  Bedriftsidretten har fastlagt egne koronavettregler (lenke her).   

1. Påmelding

Påmeldingen følger vanlig rutine. 

Påmeldingsportalen finner du her!  Den er er åpen til og med 26. april. 

Du kan melde deg på hele karusellen eller for hvert enkelt løp og betaling ordnes også via dette systemet. Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. 

- Startkontingent pr løp er kr 60,-. 

- Familie koster kr 150,- pr løp pr familie. 

- Startkontingent for hele Sørdalskarusellen (10 løp) er kr 500,-. 

Du tildeles startnummer i systemet, men får ikke utdelt fysisk startnummer.

Hvis du ønsker å løpe uten tid må du melde deg på i klasse uten tidtaking.

Anbefaling til de som skal være med på mange løp - meld deg på for hele karusellen så slipper du å melde deg på til hvert løp.


2. Klar til start 

Start Gamle Kringsjåveg sør for Skurva. Løypa går nordover og følger den nye gangveien forbi Nordre Ål Skole under Kringsjåveien og nordover, tar gangstien ned til Ekromskogen, gjennom øvre del sydover og følger Teigveien til Nordre Ål Skole. 

Løypa er merket med skilt og løypebånd. Vi får håpe de får stå i fred hele perioden 22. - 26. april.

- Her finner du kart over løypa: 

3. Tidtaking

Du tar selv tiden med egen klokke. 

Hvis Dere ønsker det, kan dere laste ned løypa /segmentet for så å laste det opp på din egen GPS-enhet. Filene finner du på Facebook under Filer på Sørdalskarusellen med følgende lenke:

    https://www.facebook.com/groups/101385366614561/files/    

Segmentet i Strava heter Kringsjåløpet2020 og det er ingen andre segmenter som skal brukes. Det er flere segmenter ved navn Kringsjåløpet, men det er altså bare Kringsjåløpet2020 som gir riktig løypelengde.

Informasjon for dere som ønsker å bruke Strava!

4. Registrering av tid

Du logger seg på min side i påmeldingsportalen og går til fanen «Self Timing» som dukker opp hvis man er påmeldt i Kringsjåløpet.  Påmeldingsportalen finner du her! 

NB! For å registrere tid må du ha opprettet Min Side! Hvis det er hensiktsmessig kan navn med tider sendes via fanen "Kontakt oss" i toppmenyen!

Har du meldt deg på i klasse uten tid, legger du inn en valgfri tid, gjerne den du har løpt på. På resultatlisten vil det stå at du har fullført.


5. Resultater

Resultater kommer her så snart du har registrert resultatet.

Resultater fra i fjor!

6 Instagram
Det er veldig hyggelig om du legger ut bilder fra Kringsjåløpet på Instagram merket #sørdalskarusellen

Løpet inngår i Sørdalskarusellen 2020 - med vanlige regler for premiering. Mer om Sørdalskarusellen her!

Parkering
Det er begrenset med parkeringsplasser, men tror ikke det er noe problem. Anbefalt parkering er ved kirkegården ved Nordre Ål Kirke.

Toaletter og garderobe er hjemme.


Løpssponsor:

Også denne gang blir det uttrekningspremier. Trekningen skjer mandag 27. april og premier kan hentes på Sport1 Lillehammer i Kirkegata.

Uttrekningspremier:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.