Klart for Kringsjåløpet som virtuelt løp, første løp i Sørdalskarusellen 2020.

Postet av Litrim den 17. Apr 2020

Da er det klart, første løp i Sørdalskarusellen 2020, Kringsjåløpet blir arrangert som et virtuelt løp fra onsdag 22. - søndag 26. april. Start er i Gamle Kringsjåvei på samme plass som i fjor.  Mål er ved flaggstanga utenfor Nordre Ål skole hvor Jørn Breili (t.v) og Leif Røe står på bildet.  Velkommen til en ny og spennende konkurranseform.

Helseminister Bent Høie har bestemt at det ikke skal arrangeres vanlige idrettsarrangment før tidligst 15. juni samtidig som han varslet en ny vurdering 1. mai. Det betyr at Litrim satser på å arrangere alle løp før 15. juni som virtuelle løp.

Opplegget er enkelt, du melder deg på som vanlig gjennom påmelingsportalen, løper individuelt og ikke i gruppe en eller annen gang mellom 22.04 - 26.04, tar tiden selv og registrerer den på Min Side i påmeldingsportalen. 

Løpet inngår i Sørdalskarusellen 2020 - med vanlige regler for premiering. Mer om Sørdalskarusellen her!

Forutsetning for deltakelse

Det er viktig at gjeldende regler for å bekjempe korona-viruset følges. Vi henstiller om at det løpes individuelt og at deltakelse kan skje så lenge løypa står oppe. Familier kan selvfølgelig løpe sammen. Hold avstand! 

Bedriftsidretten har fastlagt egne koronavettregler (lenke her)

Påmelding

Påmeldingsportalen finner du her!

Hvis du ønsker å løpe uten tid, må du melde deg på i klasse uten tidtaking. Ellers er det vanlig klasseinndeling. Mer info om Sørdalskarusellen!

Startkontingent for virtuelle løp.

  • Pr virtuelt løp kr 60,-.

  • For hele sesongen kr 500,- uansett om det blir virtuelle løp eller ikke. Det blir en ordning for tilbakebetaling for de som har betalt for mye.

  • Familie kr 150,-.

Løypa

Starten går i Gamle Kringsjåveg rett sør for Skurvabekken.  Stolpen bak Jørn vil være merket med start. Leif Røe er her klar for å lage et Strava-segment. 

Løypa er merket med løypebånd og skilt i perioden 22. - 27. april:

 

Vi ber om at dere setter der godt inn hvor løypa går da vi har dårlig erfaring med at løypebånd kan bli fjernet  av uvedkommende. Spesielt gjelder dette nå når merkingen står oppe så lenge.


Leif Røe har lagt ut et segment i Strava med følgende lenke: https://www.strava.com/activities/3308191714 

Han sier følgende om segmentet: Husk at dette ikke er selve segmentet. Segmentet som heter Kringsjåløpet 2020 kommer automatisk frem etter at en har løpt der segmentet er "logget", eller ved at man søker det opp på forhånd og eventuelt laster det over på sin GPS-enhet, om man ønsker det. Det skal være unødvendig for de fleste da løypa skal være kjent og merket.

Leif har eksportert aktiviteten/løypa til kjente filformat. Hvis Dere ønsker det kan dere laste ned løypa /segmentet for så å laste det opp på din egen GPS-enhet. Filene finner du på Facebook under Filer på Sørdalskarusellen med følgende lenke:

    https://www.facebook.com/groups/101385366614561/files/     

Løypa går nordover og følger den nye gangveien forbi Nordre Ål Skole under Kringsjåveien og nordover, tar gangstien ned til Ekromskogen, gjennom øvre del sydover og følger Teigveien til Nordre Ål Skole.

Tidtaking

Tiden tar du selv, bruk gjerne Strava, Endomondo, Garmin eller hva du måtte ha for hånden.

Registrering av tiden

Du registrerer selv tiden din på Min Side i påmeldingsportalen i EQ-Timing. Vi legger ut bruksanvisning før løpet den 21. april!

Vi stoler på at deltakerne at dere gjør dette etter beste evne.

Resultater

Resultatene kommer så fort du har registrert tiden din og du kan gå inn å se hvordan du ligger an.  Vanlig sak om resultat og påmeldingsinformasjon kommer tidlig neste uke.


Uttrekningspremier

Også denne gang blir det uttrekningspremier. Trekningen skjer mandag 27. april og premier kan hentes på Sport1 Lillehammer i Kirkegata.

Det blir Handledager på Sport1 Lillehammer 21. og 22. april med gode tilbud på sko og løpeklær. Egen sak kommer på Litrim.no.

Garderobe, toalett og dusj er hjemme!


Velkommen til Kringsjåløpet 2020 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.