Bli med på spørreundersøkelse: Sørdalskarusellen med virtuelle løp?

Postet av Litrim den 8. Apr 2020

Spørsmålet Litrim-styret stiller er om du vil være med på virtuelle løp i forbindelse med Sørdalskarusellen. Slik tenker vi å arrangere løpene: Vi merker løypa, du registrerer deg som vanlig i påmeldingsportalen, du tar selv tiden og registrerer tiden på Min side. Du kan med en gang se hvordan du ligger an! Foto: Jørgen Skaug.

Spørreundersøkelsen er avsluttet! - Resultatet kommer!

På grunnlag av undersøkelsen vil Litrim-styret ta beslutning rett etter påske om hva vi gjør! Forutsetning for løpene er at vi følger myndighetenes regler. Kommuneoverlegen har godkjent måten vi tenker på og vi må følge reglene bedriftsidretten har fastlagt (lenke her).

Alle idrettsarrangement fram til 15. juni er stoppet som følge av koronnaviruset. Første mulighet for vanlig løp i Sørdalskarusellen blir da 24. juni. Virituelle arrangementer på kultur og idrettsfronten brer om seg. Ti på Topp er i gang, DNT har digital byvandring og Stolpejakten starter opp 1. mai. Kondis har laget egen side for virutelle løp.

Spørsmålene vi stiller er om du vil være med

 • hvor det virtuelle løpet arrangeres som en del av Sørdalskarusellen og det enkelte løpet blir da som et av ti løp. Skal du være med på alle 10 for å få bildediplom må du delta også i dette og du må være med i minst et virtuelt løp for å fullføre karusellen dvs 6 løp.
 • det virtuelle løpet arrangeres som enkeltløp og teller ikke i Sørdalskarusellen som da blir forkortet til for eksempel 5 løp og du må være med i 3 løp for å fullføre.
 • du blir med uansett hvilken måte det virtuelle løpet arrangeres.
 • nei, jeg vil ikke være med.
 • Det er veldig fint om du legger inn kommentarer til opplegget.

Her er hva vi har tenker å gjøre:

 • Vi merker løypa som som vil stå ute i ca en uke.  Utfordringen vår blir om merking vil få stå så lenge som en uke uten at noen river den ned. Kart vil bli tilgjengelig på Litrim.no og segment blir lagt ut på Strava.
 • Du melder deg på i påmeldingsportalen på vanlig måte. Vanlig klasseinndeling. Husk å melde deg på i klasse uten tidtaking hvis du ønsker å løpe uten tid.
 • Du starter når du vil innenfor perioden løypemerkingen står ute. Her må du passe på helste å starte helst og i alle fall ikke i en gruppe større enn 5 personer. Regelen om å holde avstand er avgjørende. Dusj og garderobe er hjemme.
 • Når du er i mål registrerer du selv tiden din i påmeldingsportalen på Min side. Du kan gjerne bruke Strava, Endomondo eller sportsklokke for å ta tiden din med. EQ-Timing har tilrettelagt programmet slik vi kan registrere tiden direkte i systemet.
 • Resultatene finner du på litrim.no eller direkte på EQ-timing.
 • Vi følger opp med saker fra løpene på Litrim.no og Facebook. Håper du selv legger ut bilder på Instagram #Sørdalskarusellen.

Det er viktig at myndighetenes regler respekteres:

 Litrim håper du vil være med på undersøkelsen slik at vi kan få et godt grunnlag å bestemme hva vi skal gjøre


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.