Birkebeinerløpet flyttes til 5. september 2020

Postet av Litrim den 3. Apr 2020

Pressemelding fra Birken: På grunn av koronasituasjonen er det besluttet at Birken løpefestival flyttes til 5. september, helgen etter Birkebeinerrittet.  Foto og tekst: Birken!

I den spesielle situasjonen vi alle er i, ønsker vi allerede nå å skape forutsigbarhet for Birkens deltagere ved å flytte løpsdatoen til 5. september. Samtidig er det naturlig for oss å legge løpefestivalen til helga etter rittet, det gir oss en god sammenhengende Birkenuke med to påfølgende arrangementshelger.

To helger med Birkenopplevelser
- Vi gleder oss til å skape fine Birkenopplevelser sammen med gode samarbeidspartnere disse to helgene. Vi har inngått partnerskapsavtaler med musikkfestivalen Lillehammer Live under rittet og Maihaugen frilufstmuseum til løpet. Sammen skal vi lage to flotte festivalhelger, sier Eirik Torbjørnsen, daglig leder i Birken.

Under Birken Løpefestival lørdag 5. september får alle deltagere muligheten til å løpe gjennom Maihaugen, ett av Norges flotteste friluftsmuseum, Les mer om samarbeidet med Maihaugen på birkebeiner.no

Hva skjer med din påmelding?
Alle påmeldte deltagere blir automatisk flyttet over til ny dato, se Birkens påmeldingsvilkår.

Godkjent trippel2020
Deltakere som var påmeldt til Birkebeinerrennet, TurBirken 54 eller SkøyteBirken og som fullfører Birkebeinerrittet og Birkebeinerløpet 2020 får trippelen godkjent og kan kalle seg årets Birkebeiner. Deltagere som klarer merket i løp og ritt, kan kalle seg årets SuperBirkebeiner, les mer om trippelen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.