Minneord om Edgar Hansen

Postet av Litrim den 15. Nov 2019

Edgar Hansen døde 27. oktober i Spania. Han var ute på sykkeltur da han falt død om. Det skal være Urneseremoni fra Tune kapell (Sarpsborg) mandag 18. november kl 13:00.

Edgar Hansen var leder for Litrim på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet. Han var også leder for Olympic Day Run i deler av den perioden. Hans hjertebarn var likevel Norsk Helsevesens Idrettsforbund (NHIF) hvor han satt i styret i mange år via Bedriftsidrettslaget på sykehuset. 

Edgar var utdannet biolog og jobbet på laboratoriet sykehuset på Lillehammer, men gikk over til dataavdelingen på slutten av sin karriere på sykehuset.  Han hadde mange interesser og mange baller i lufta, han var et typisk ja-menneske som stilte opp der det var behov for han. 

Her er et bilde fra null-løpene på Maihaugen hvor den lille gutten er arrangør og registrerer at Edgar går i mål etter å løpt to runder. Edgar var også politiker og stilte med T-skjorte for venstre.Edgar var alltid blid og en følte seg bestandig vel i hans selskap. Han var engasjert og til å stole på. Han hadde til en hvert tid et godt ord til de som var rundt han.

Sammen med sin Solveig hadde han det godt. Som pensjonist ventet han på at Solveig også skulle bli pensjonist. For ni år siden leide de seg leilighet i Spania hvor de har tilbrakt mye tid i vinterhalvåret. Hytta i Skjeberg på Palmetomta har vært tilholdssted om sommeren. 

Han var glad i å sykle, og var stadig å se på sykkeltur. Han sørget også for at Litrim ble arrangør av en sykkelkarusell i terrenget rundt Lillehammer. Karusellen ble arrangert som null-løp.

Edgar døde med hjelmen på! Han ble kremert i Spania og det blir Urneseremoni på mandag.

Våre tanker går til Solveig og hans nærmeste familie!

Vi lyser fred over Edgars minne!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.