Familien Melbø årets trimmere på premieutdelingen for Sørdalskarusellen.

Postet av Litrim den 7. Nov 2019

Ole Morten, Marit med barna Halvor, Ane og Johan Melbø ble årets trimmere - prisen gikk til hele familien Melbø.  Trofé a.s. har innstiftet prisen som ble delt ut av Morten Thorsrud. Geir Steig sto for den største idrettslige prestasjonen med å bli totalvinner for samtlige ti løp noe som ble markert med en ekstra premie.

Premieutdelingen for Sørdalskarusellen ble arrangert i Håkons Hall på onsdag med god oppslutning hvor alle stoler var opptatt og hvor det var mang en god samtale rundt bordene. Det ble delt ut premier til 18 klassevinnere, 48 som hadde fullført alle 10 løpene, og merker til de som hadde jubileum for antall ganger de hadde fullført Sørdalskarusellen.  

Det var en glad og lykkelig familie som mottok prisen som årets trimmere.  I begrunnelsen for prisen står det at familien Melbø har deltatt i alle løpene og hele familien har vært med hver gang og det på barnas premisser og tempo. Far Ole Morten sier har Sørdalskarusellen har vært en prioritering selv om logistikken kan være krevende til tider, men etter hvert som sommeren gikk ble det en forutsetning å stille. Marit har startet opp en egen karusell for barn og unge i Vingrom etter mønster fra Sørdalskarusellen. Fire løp før sommeren og fire etter og i år var det deltakerrekord med 35 deltakere. Halvor, Ane og Johan svarer med et kontant ja på at de stiller til neste år. Familien Melbø er et godt eksempel på at Sørdalskarusellen er et familiearrangement og at karusellen skal være for alle. 

Tournn Ølstad fra Gjøvik som ble sammenlagtvinner i klasse K50-59 år, var forhindret fra å komme på premieudelingen.  Hun sendt oss en hyggelig hilsen som vi har fått lov til å gjengi her: "Beklager at jeg ikke kommer på premieutdelinga i kveld, men vil gjerne takke for flotte konkurranser i Sørdalskarusellen! Det er krevende løyper og god konkurranse, men mest av alt utrolig moro med så mange deltagere i alle aldre! Dere kan være stolte av at dere bidrar til idrettsglede, folkehelse og god stemning på alle løpene! Også er det moro for mosjonister som ikke kvitter seg med konkurranseinstinktet å måle seg med seg selv gjennom flere år! Se fram til å nye løp i 2020😊 Mvh Torunn Ølstad, Gjøvik."

Tina Træthaug, Søre Ål IL og Geir Steig, Luster IL fikk hver sin glasspokal som best blant de som har fullført alle 10 løpene. Geir Steig fikk i tillegg en oppmerksomhet for å ha vunnet samtlige 10 løp i år og han er den første som har gjort det.  Foto Hans Adolfsson. 

Det var lang kø ved inngangen hvor Litrims Bente Hamnes og Jørn Breili var travelt opptatt ved å dele ut deltakerpermier, resultatlister og lodder etter hvor mange løp den denkelt hadde deltatt i.Det var lang kø ved inngangen hvor Litrims Bente Hamnes og Jørn Breili var travelt opptatt ved å dele ut deltakerpermier, resultatlister og lodder etter hvor mange løp den denkelt hadde deltatt i. Årets deltakerpremie var et stettglass og resultatlisten var på 16 sider slik som i fjor. Foto Hans Adolfsson.  Stinn brakke og godt humør under premieutdelingen.

18 klasseseire i årets karusell

Ida Børset Westad vant klasse 20 - 29 gang for femte gang og får her førsteplasskruset av Jannike Berg Leonhardsen.


Torstein Rudihagen har mange førsteplasser i år, Oslo Maraton og Birkebeinerløpet. Her får han kruset for klasseseier i Sørdalskarusellen 2020 av Bente Hamnes.


Ola Nordenen Dysthe, Kolbu /KK flyttet til Lillehammer for et og et halvt år siden. Han valgte å melde seg på hele karusellen i forkant av sesongen, noe han ikke har angret på. Han fullførte alle 10 løpene og tillegg vant han klasse 20 - 29 år. Neste år stiller han igjen på startstreken skal vi tro han uttalelse i kveld. 


Geir Steig gratuleres for sin sammenlagtseier av Bente Hamnes (foto Hans Adolfsson) 


Vinner av klase Menn 30-39 år ble Gunnar Kaus, med det flotte lagsnavnet Sør Vekkom Raskflygelaug. (Foto Hans Adolfsson)


Sparebank1 Gudbrandsdal stilte med sekk til alle i yngste klasse som hadde fullført Sørdalskarusellen.  Det var Simen Melbø Sunde, Ane Melbø, Johan Melbø, Halvor Melbø, Ole Ludal Laethon, Trygve Ludahl Lagethon og John Raddum Skaug. Foto Hans Adolfsson

De som har fullført alle 10 løpene

48 bilder på plass for å deles ut!  De fleste bildene er tatt av Jørgen Skaug, 

Det ble en stor forsamling - her er alle kvinnene kalt opp for å få bilde og Marit Valset får bildet sitt.

Ole Ludahl Lagethon, Halvor, Johan og Ane Melbø deltok alle ti løp og fikk fin diplom med bilde av seg selv.
 

Det var ennå flere menn . her er det Bjørn Ola Foss som får sitt bildediplom.  

Utmerkelser for fullført Sørdalskarusellen antallganger

Kari-Anne Fredriksen fikk plakett for å ha fullført Sørdalskarusellen 20 ganger. Foto Hans Adolfsson

Sølvmedalje deles ut for å ha fullført karusellen 10 ganger.  I år var det 4 som klarte dette, fra venstre Egil Paulsrud, Svein Løkken, Helger Leonhardsen og Eivor Løkken. Foto Hans Adolfsson

Bronsemedalje deles ut for de som har fullført Sørdalskarusellen fem ganger.  i var det ti som klarte dette, her ved sju av dem. F.v Ida Børset Westad, Anne Gunn Kraabøl, Jan Erik Berger, Lars Krogsveen,Ole Anders Ruud, Arvid Berntsen og Ingulf Nordahl.  Camilla Egeberg Moger, Bernt Tennstrand og Erik Magnus Ring var ikke tilstede under uttrekningen. Foto Hans Adolfsson.

Uttrekning av gavepremier
Også iår hadde vi mange gavepremier gitt av våre samarbeidspartnere. Disse ble trukket ut blant deltakerne som møtte fram i Håkons Hall. Hver deltaker fikk utdelt lodd etter hvor mange løp han eller hun hadde vært med på.

Premiene var fra våre hovedsamarbeidspartnere:

og andre

Helleberg, Røislimoen og Strandtorget

Dessuten

Sulland, Bryggerikjelleren, Egon of Arvid Nordquist AS (smaksprøver rosiner)

Jørn Breili var uttrekningssjef og sørget for at alt gikk riktig og greit for seg. Posen med lodd kommer fra Arvid Nordquist AS som bidro med smaksprøver på SunMaid-rosiner med melon og jordbærsmak.

Johanne Linderud, Dombås IL (nå NTG U) var framme for å hente uttrekningspremier gang på gang. Hun satt på det mestvinnende bordet.

Gladest i dag - Oscar Smogeli Opsann ble den heldige vinner av fruktkurven fra Rema1000 og var kanskje kveldens gladest. Foto Hans Adolfsson

Takk til alle samarbeidspartnere for gode bidrag til premieutdelingen.

Sørdalskarusellen 2019 - den 38. sesongen er nå historie og planleggingen foran neste sesong er i gang.  22


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.