Mange vinnere da Elvaløpet avsluttet Sørdalskarusellen 2019

Postet av Litrim den 11. Sep 2019

For første gang i Sørdalskarusellens historie har en og samme person vunnet alle 10 løpene i Sørdalskarusellen. Geir Steig sa det først for moro, så ble det alvor og sannelig har han ikke klart det å bli totalvinner på samtlige ti løp i Sørdalskarusellen. På oppløpet kan Geir Steig bare strekke ut armene og juble.

Det var mange vinnere i kveld og vi ønsker ikke å rangere prestasjonene, så rekkefølgen blir noe tilfeldig. 

Resultater fra Elvaløpet

Sammenlagt for Sørdalskarusellen 2019

Se Jørgen Skaugs bilder på Facebook

Jørgen Skaugs artikkel på Kondis.no: Rekordenes år for Sørdalskarusellen.I denne gjengen er det 49 utøvere som har deltatt i alle løpene. Aldri har gjengen vært så stor og blide og ivrige har de vært alle sammen. I kveld ble det ikke deltakerrekord for Elvaløpet - 193 fullførte og rekorden fra i fjor får stå et år til, men 9 av 10 deltakerrekorder er ganske utrolig.  I år er det 184 som har fullført Sørdalskarusellen dvs deltok i minst 6 løp. Vi kommer tilbake med navn på alle etter hvert.

Imponerte gjorde Lars Jostein Silihagen som representerer Vingar IL, men har tatt med Fuck Cancer. I dag hadde han tenkt å løpe fort, men kreftsykdommen som han har, sa stopp for det. Han begynte med cellegiftkur i går og måtte ta plan B - med cellegiftpumpe under armen la han i vei og fullførte i fin stil. Lars Jostein er 38 år, er gift med har to barn 6 og 3 år og har diagnosen spiserørskreft med spredning. Vi skal komme tilbake til denne saken i en egen artikkel. 

Gd - Aleksander Myklebust: Lars Jostein (38) lar seg ikke stoppe av kreften (For GD-abonenter 

Gjøvikenser Tone Ølstad (180) vant sin klasse K50-59 i kveld og sammenlagt i Sørdalskarusellen med 6 strake seire. Egil Paulsrud (195) fullførte også i år alle ti løpene 

Unge vinnere av fruktkurver i år Celine Storlien og John Raddum Skaug vant hver sin fruktkurv fra Rema 1000 Nymosvingen. Jon Håvard Brandvol vant flott pledd fra Uldvaren. Det ble også trukket ut premier fra Lillsport og Landskampen opp. 

Familien Melbø fra Vingrom har deltatt i alle løpene i Sørdalskarusellen. Du finner dem igjen på gruppebildet over alle sammen. Halvor, Ane, Johan, mor Marit og Ole Morten Melbø er utrolig ivrige og stiller opp hver gang uansett vær. Far Ole Morten mener at treningen har gjort dem gode i løpet av sommeren.  Foto: Jørgen Skaug

Starten har gått hvor Geir Steig tar føringen med en gang. Det ble ganske raskt bra spredning i feltet. Ellers hadde det blitt ganske trangt opp fra Håkons Hall. Jørgen Lippert i guloransje signlet er rett bak sammen Elyas Tesfamichael Negassi. Kjartan Helland debuterte for sesongen etter noen skader i år. 73 er Elmer Mulleri Skalle og Lars Berger har startnummer 149.

Lauritz Græønvold Menkerud, LIF ble vinner av M12-15 år i dag - 12 åringen hevder seg også bra sammenlagt med en 2. plass.
101 er Aleksander  Myklebust, GD var stolt av endelig å fullføre Sørdalskarusellen til og med, med 7 løp etter to sesonger hvor han har manglet et løp.

Lars Berger var i tvil hvor det skulle gå når han rykket opp en klasse. I fjor vant han M30-39, i år vant han 40 - 49 år sammenlagt. -Bra ikke Lysaker Torgersrud synes det er så stas å være med i karusellen, var Lars sin kommentar.

Hanne Marthe Lie flyttet tilbake til regionen, dvs til Lillehammer i juni og har siden da vært trofast deltaker i Sørdalskarusellen. I dag ble det 3. seier for året, men dessverre et løp for lite til å fullføre karusellen. Neste år kanskje? Nå venter vi bare på at fader Asbjørn skal gjøre comeback. Nest best av kvinnene i dag var Ania Zielinkiewicz, LIF etter en hard duell, men hvor Hanne Marthe avgjorde til sin fordel etter en sterk avslutning.

Mille Marie Storlien manglet et løp på å fullføre karusellen og manglet en seier for å ta sammenlagtseieren. Hun gjorde begge deler selv om hun må dele sammenlagtseieren med  Iris Tollan Brandhaug. Start nummer 119 er Vegar Jensen, fra Ørje IL. Han har fullført karusellen med god margin. Foto: Jørgen Skaug

Tele Bil og Litrim samarbeider om Elvaløpet. Her er alle samlet da det meste var ryddet bort. Bak fra venstre Ivar Hjelmseth,  Ole Hovemoen, Trond Gangnes, Torstein Jakobsen, Kjell Håkon Halvorsen og Bente Hamnes. Foran fra venstre Jørn Breili, Arfinn Skaug, Erik Smidesang og Jannike Berg Leonhardsen. Takk for flott innsats. 

Nå er Sørdalskarusellen 2019 historie, mandag skal Litrim bestemme når premieutdelingen skal være og så starter planleggingen for 2020 - den 39. sesongen for Sørdalskarusellen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.