Glade vinnere av Tour of Mjøsa - et vellykket arrangement!

Postet av Litrim den 19. Aug 2019

Så glad ble Julie Aspesletten, Spirit Stavanger Friidrettsklubb da hun vant Tour of Mjøsa. Erik Udø Pedersen, Kristiansan Løpe klubb ble best av mennene og sammen ble Julie og Erik de første vinnerne av Tour of Mjøsa og vi håper at de skal være de første i en lang rekke vinnere i årene som kommer. Touren ble avsluttet med fint vær og fine forhold i motbakkeløpet på Lillehammer og vi hørte bare positive deltakere etter kraftanstrengelsen opp de 360 møydemetrene fra Mjøsas bredd til toppen av Lysgårdsbakken. 

Moelven Trappeløp:       https://live.eqtiming.com/45370#

Resultat Moelv:              https://live.eqtiming.com/45371#

Resultat Gjøvik:              https://live.eqtiming.com/45372#

Resultat Hamar:             https://live.eqtiming.com/45373#

Resultat Lillehammer:   https://live.eqtiming.com/45374#

Sammenlagt serie:         https://live.eqtiming.com/#series:945

Jørgen Skaugs bilder på Facebook: Lenke her!

GD (for abonenter): Julie fra Lillehammer begynte å konkurrere som 25 åring. ...

Sportsmanden: Varmt og hardt da Tour of Mjøsa ble avgjort.

Jørgen Skaug på Kondis.no: Tour of Mjøsa - Vegard Ølstad Dalberg raskest opp Mesnaelva

Rolf Bakken på Kondis.no: To totalvinnere, men over 120 vinnere i Tour of Mjøsa

Maiken Caspersen Falla kastet glans over arrangementet og delte ut blomster til vinnerne. Ledertrøyenemog sjekker ble delt ut av ordførerne i Lillehammer og Ringsaker. Lillehammer Janitsjar spilte fanfare. Det ble en stemningsfull avslutning på et meget vellykket Tour of Mjøsa. Foto Jørgen Skaug

Erik Udø Pedersen, som vant de tre første etappene, var veldig fornøyd, men syntes den siste kilometeren var veldig lang. Julie Aspesletten var veldig godt fornøyd og skrev følgende på sin Instagramkonto etter løpet: Dette har vært en fantastisk helg med så fine rammer rundt alle løpene. Så god logistikk og planlegging for oss løperne med alt fra transport, påfyll i mål, premieutdeling, fantastiske løypevakter og godt merket løyper!(helt supert). God og oversiktlig informasjon. Flotte 5 km løypetraseer i varierende terreng. Absolutt løp for alle! Og en topp avslutning på det hele i Lysgårdsbakken! Godt jobba av hele komiteen og alle de frivillige! 👏👏👏håper dette er kommet for å bli! 

Vegar Ølstad Dalberg, Ren Eng, FIK - Friidrett/Norsk Tipping ble bestemann på motbakkeløpet på Lillehammer med 19:41 og knappet inn 19 sekunder på Erik Udø Pedersen, men det var ikke nok og talt ble det andre plass. Her har han akkurat passert Colletts bru med Mesnaelva i bakgrunnen. (Foto Jørgen Skaug)

Maiken Caspersen Falla valgte intervjurollen i dag - her intervjuer hun Lillehammers ordfører Espen Granberg Johnsen før hun deltok på premieutdeling og skrev autografer etter løpet.

I en hektisk valgkamp tok Ringsaker Anita Ihle Steen seg tid til å stille for arrangementet. Her deler hun ut premie til klasse M50-59.   Øverst på pallen var Tommy Olsen, Ottestad IL, nr 2 Frode Monsen Follo Løpeklubb og Sportsmanden og nr 3 Rolf Bakke FIK Orion og Kondis.  Rolf var tydelig begeistret for Touren og skrev på Facebook: Mine beste idrettsopplevelser på mange år. Takk #tourofmjøsa. Foto: Jørgen Skaug.

Per-Christian Lysaker Torgersrud, Team Sportsmanden er motbakkespesialist, vant klassen sin sammenlagt og ble nummer 2 på Lillehammer som en av to løpere som løp under 20 minutter 19:51. Foto: Jørgen Skaug!Sondre Strande Omland fra Kjelsås IL vant yngste klasse og var tydelig fornøyd med det. Fire seire på fire løp blir seier sammenlagt.

11 år gamle Lauritz Grønvold Menkerud ble nummer to totalt og skal vi tippe, tror vi han nærmer seg toppen i klassen om noen år.


Ania Zielinkiewics, Polen og Lillehammer IF vant første etappe, var 0,2 etter på andre, men tapte litt mer på 3. og 4, men det holdt til andre plass! Ser ut som hun er godt fornøyd på oppløpssiden.


Line Ottesen, Skjetten og Anne Bjørberg Jenssen, Hosle var godt fornøyd med med Tour of Mjøsa. Line ble intervjuet på Østnytt og Anne hadde ledertrøye etter Moelven Trappeløp.

Sprek spurt: Richard Havstein Melkersen (4019), Gausdal Landhanleri valgte motbakkeløpet i dag mens Vebjørn Sveum(26) , Asko Hedmark og Henning Roland (150) Kafteins Corner fullførte fullførte hele Touren. 

Blide Kirsti Mengshoell ser målet rett foran! 360 høydemeter og over 19 km i løpet av helgen er i boks.

En svært fornøyd Krzysztof Janowicz jubler over å være i mål.

Kanskje litt kort for en maratonløper, men det så ut som Gjermund Sørstad koste seg i Touren. Gjermund har vunnet Fjellmaraton flere ganger, senest nå i juni. Gjermund ble nummer 6 i sin klasse sammenlagt. Foto Jørgen Skaug


Marit Melbø i fint driv de siste metrene opp mot mål. Foto Jørgen Skaug!

Et vellykket Tour of Mjøsa er historie. Arrangørene har fått mange positive tilbakemeldinger og er veldig fornøyd med gjennomføring, at samarbeidet rundt Mjøsa fungerte optimalt med mange klubber involvert.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.