Det nærmer seg Tour of Mjøsa - 16 - 18. august

Postet av Litrim den 21. Jul 2019

Litrim er delarrangør av Tour of Mjøsa og er ansvarlig for motbakkeløpet fra Strandtorget til toppen av hoppbakken (Kanten kro) i praksis blir dette en forlengelse av Mesnaelva opp! Dessuten sitter Jannike Berg Leonhardsen og Finn Olsen i hovedkomiteen.

Bildet: Ine Løvlien, Lillehammer Skiklub ble trukket ut som vinner av et startnummer til Tour of Mjøsa. Hun er allerede påmeldt. (Foto: Jørgen Skaug)

Påmeldingsportalen for Tour of Mjøsa finner du her!

Program

Fredag 16. august kl 17:00 Brumunddal Prolog Moelven Trappeløp i Mjøstårnet

Lørdag 17. august "  10:00 Moelv 5 km fra Moelven stadion 

    "       17.     "       "   14:30 Gjøvik 5 km på Mjøspromenaden

   "        18.     "       "   11:00 Hamar 5 km start og mål ved Stupetårnet

   "        18.     "       "    17:00 Lillehammer - motbakkeløp Strandtorget - Lysgårdsbakken

Les mer på tourofmjosa.com

Vi starter altså med Moelven trappeløp sponset av Moelven i Mjøstårnet med start i resepsjonen på Wood Hotel. Daglig leder av Hedmark og Oppland Friidrettskretser Bård Venholen har rekorden med 1:55,4. Det blir garantert syrefest for de som stiller opp i prologen. Men det er viktig å understreke at dette er en utfordring for absolutt alle og det er en prestasjon å fullføre opp 18 etasjer og 394 trapper. Trappeløpet teller ikke med i samendraget for etappeløpet, men vinner får ledertrøye eller ungdomstrøye.

Tour of Mjøsa er for alle og skal være et lavterskeltilbud som alle kan være med i.

Artikler:

Kristin Størmer Steira og Silje Fjørtoft stiller i Tour of Mjøsa

Hilde GP gleder seg til Tour of Mjøsa

Transport mellom etappene

Løypene på Moelv og Gjøvik er merket og det er opprettet Strava-segmenter for begge traséene. På Moelv har de hatt to testløp og ikke uventet er det Per-Christian Lysaker Torgersrud som har rekorden på femkilometeren.  På Lillehammer og på Hamar blir løypene merket siste uka før løpet.


Heldige vinnere av startnummer til Tour of Mjøsa sålangt er Linda Jeanette Berger vant et startnummer i Mesnaelva opp og fikk bekreftelse av Dag Kåshagen,  Ine Løvlien fra Kanthaugenløpet, her sammen med Jannike Berg Leonhardsen. Dessuten Kari Erlandsen og Jan Erik Berger samt Vermund Kongssund under testløpet i Moelv. Leif Arne Romsås fra Ringebu vant en Facebook-konkurranse foran Mesnaelva opp. Alle disse startnumrene er gitt av Strandtorget. I testløpet 30. juni var det Øystein Leberg som vant startnummer til Tour of Mjøsa.
Sport1 Lillehammer har også hatt konkurranse hvor Torstein Nymoen (nominert av Elmer Mulleri Skalle) og Kim Rami Knuts (nominert av Axel Pettersen) har vunnet hvert sitt startnummer.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.