261 løp Kanthaugenløpet - ennå en deltakerrekord!

Postet av Litrim den 26. Jun 2019

308 var påmeldt til Kanthaugenløpet - 261 fullførte - Den tidligere deltakerrekorden var på 193, altså en økning på nesten 35% i forhold til den tidligere rekorden. Det var en fantastisk fin kveld for løping - fin temperatur og det hadde tørket opp en del i forhold til Birken som ble arrangert for 1,5 uke siden.

Her finner du resultatene - sammenlagtresultatene finner du under fanen Serier.

Jørgen Skaug på Kondis: Stor deltakerrekord i Kanthaugenløpet.

Jørgen Skaug på Facebook - 143 bilder.

Litrim håper det er siste gang på en stund at vi må endre løypetraséen i Kanthaugenløpet. Den nye løypetraséen ble godt mottatt og enkelte innspill om at kanskje en skulle endre navnet til Kanalløpet eller noe med Kroken. Kanthaugen ligge litt utenfor traseen. Kanskje kommer det en meningsmåling på Facebook.

Geir Steig, Luster IL er utilnærmelig denne sesong og tok sin 6. seier av 6 mulige - ambisjonen er klar - å vinne alle 10. Det har ingen gjort før han. Petter Johansen, LIF var bare 6,5 sekunder bak så det blir spennende å se hvordan det går til høsten. Geir er påmeldt i Tour of Mjøsa og det skal bli spennende å se om han er like overlegen der. Konkurranse får han garantert.

Hanne Marthe Lie, som løper for OSI Friidrett, opprinnelig fra Øyer og med en far som har vunnet mange løp i Sørdalskarusellen. Asbjørn Lie var den første vinneren av Kanthaugenløpet i 1984. Hanne Marthe har deltatt i mange løp i Sørdalskarusellen, men det er det første i år. 

Bente Størmer Steira ble nummer to totalt i dag, men leder sammenlagt blant de som har deltatt i alle 6. 

Ludvig Solheim Hattestad, VIngrom IL -skiskyting ble beste gutt i klasse M12-15 år med Edvard Solheim Hattestad, ØTI på andre plass.

Ine Løvlien, Lillehammer Skiklub ble trukket ut som vinner av et startnummer til Tour of Mjøsa. Hun rekker antakelig ikke prologen, men regner med å få med seg de øvrige fire løpene. Premieutdeler er Litrims Jannike Berg Leonhardsen og Finn Olsen som begge sitter i hovedkomiteen for Tour of Mjøsa.

Litrim ønsker alle en riktig god sommer - her er Litrims gode hjelpere som sørget for et flott arrangement med mange deltakere. Fra venstre har vi Dag Høiholt Vågsnes, Aina Killingmo, Jørn Breili, Evy Koppervik, Daniel Hovemoen, Ivar Hjelmseth, Jannike Berg Leonhardsen, Ragnar Gorseth, Ingveig L. Strøm,  Alfred Hovemoen og Bente Hamnes. TAKK ALLE SAMMEN!

Neste løp i Sørdalskarusellen går av stabelen 21. august, men før det er det Tour of Mjøsa 16. - 18. august med avslutning på Lillehammer.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.