Løypa til Kanthaugen har fått sin endelig form - 5,8 km!

Postet av Litrim den 18. Jun 2019

Her er løypekartet til Kanthaugenløpet slik vi håper den skal være i mange år. Anleggsarbeidet til Eidsiva Energi er sluttført med godt resultat. Vi ønsker å utnytte kanalområdet mest mulig og har lagt løypa langs kanalen og nesten til Kroken.

PDF-utgave av løypekartet finner du her!

Husk å melde deg på Kanthaugenløpet - Påmeldingsportalen finner du her!

Kanthaugenløpet arrangeres 26. juni kl 19:00.

Over Lyshaugen - toppen mellom hoppbakken og skistadion som vi trodde var Kanthaugen, har vi lagt om løypa litt for å få bedre løpsforhold. Fine stier og ikke så høyt opp.

Jørn Breili (bildet) og Ivar Hjelmseth (foto) har funnet en fin trasé idyllisk langs kanalen og Mesnaelva. 

Vi venter bare på at det skal bli grønt og fint, men kanskje ikke før neste års Kanthaugenløp.

Start og mål er på samme sted som tidligere og utgangen følger lysløypa. Som i fjor løper vi rett over Birkebeinerveien og tar sti som er merket mot Kroken og løper igjen rett over Birekbeinervegen. Stien munner ut på brua over kanalen og i vi løper tar til venstre langs kanalen til badeplassen og mot dammen. Deretter tar vi skogsbilveien parallelt med kanalen og igjen over Birekbeinerveien og tar stien mot Kanten. Så går løype rett over Kantvegen og inn mot Lyshaugen hvor det blir litt asfalt og så opp asfaltbakken til høyre før du kommer inn på fine gresslagte OL-løyper.  Etter at vi har kommet ut av partiet med diverse skiskytterløyper går løypa tilbake til mål blir løypa som vanlig.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.