Til alle gode hjelpere i Sørdalskarusellen! Tusen takk!

Postet av Litrim den 7. Jun 2019

Det er et stort arbeid bak Litrims løp i Sørdalskarusellen. Litrim samarbeider med flere bedriftsidrettslag om arrangementene, men fire av løpene er vi avhengig av gode hjelper som stiller opp gang etter gang. Her ser vi gjengen ved startnummerutdelingen på Strandtorget med blant Aina Killingmo og Margareth Nestavold.  Vi vil takke alle som stiller opp og gjør det mulig å arrangere Sørdalskarusellen.

Jannike Berg Leonhardsen er funksjonæransvarlig og setter opp bemanningslister til de løpene som Litrim arrangerer selv. Jannike har mange jern i ilden, her har hun delt ut en uttrekningspremie, en fruktkurv til Ann Gunn Kraabøl.

Kanthaugen løpet er neste løp hvor det er behov for folk som har lyst til å hjelpe oss. Til høsten er det spesielt Tour of Mjøsa krever mange frivillige mannskaper i tillegg til Olympiaparkløpet. Har du lyst til å være med så bli med i frivilligstaben de gode hjelperne til Litrim. Vi kan tilby hyggelig miljø, mye godt humør i noen hektiske timer i forbindelse med arrangementene. Så satser vi på en frivilligsamling til høsten.

Har du lyst å være med kan du sende oss en melding via "Kontakt oss" fanen på hovedsiden til Litrim.no. 

Gudbrandsdal Politi IL, SI Aktiv, Habil, DNB bil, Vegvesenet BIL og Tele Bil er samarbeidspartnere i hvert sitt løp.

Etter en kraftanstrengelse opp bakkene langs Mesnaelva er det godt med litt drikke etter målpassering. Vann og husholdningssaft serveres etter målpassering!

Startnummeret i Sørdalskarusellen brukes om igjen og det er viktig at alle leverer inn startnummeret sitt etter målpassering. Alfred Hovemoen passer på at Ine Skjellum leverer startnummeret sitt. 

Bagasje skal også fraktes fra start til mål. Vi rakk nesten å få sekker og bagger opp til første mann var oppe. 

Igjen tusen takk til alle gode hjelpere!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.