Ennå flere rekorder, denne gangen i Hovemoenløpet

Postet av Litrim den 22. Mai 2019

Litrim hadde besøk av generalsekretæren i Norges Bedriftsidrettsforbund Svenn Erik Bolle og da var det naturlig at han overrakte premie til beste kvinne og mann. Maiken Caspersen Falla var tilbake også denne onsdagen og satte like godt rekord for løpet med 20:05,2, mens årets suverent beste mannlig løper Geir Steig  denne sesongen, vartet opp med ny rekord på 17:22,6.  De gamle rekordene hadde Hanne Mjøen Maridal 20:22,6 og Kjartan Helland på 17:26,2. Geir har alvorlig ambisjoner om å vinne alle ti løpene i årets karusell. Det blir spennende å følge med.

Resultatene finner du her!

Jørgen på Kondis: Hovemoenløpet - Geir Steig og Maiken Caspersen Falla igjen raskest.

Jørgen har lagt ut 164 bilder på Facebook!

Hans sine bilder på Facebook!

Se Dag Henriksen sin video fra Hovemoen!


Det ble også denne gang ny deltakerrekordt. 323 fullført løpet mellom bygene og det var ganske så glatt i løypa. Både Maiken Caspersen Falla og Geir Steig fortalte at de hadde valgt feil sko. Maiken var alvorlig redd for å skade seg i utforbakkene. (Fpto: Hans Adolfsson)

Karoline Simpson-Larsen fra Vargar IL var et nytt bekjentskap for oss i Sørdalskarusellen. Hun ble klokket inn på andre plass og skapte en smule forvirring i målområdet da de først trodde at hun var kommet først i mål. På tredje og fjerdeplass fulgte to blad Størmer Steira, Kristin og Bente. 

Dagens løypesponsor Trofé hadde også i år ordnet medalje til alle de yngste - antall medaljer og deltakere var en god del flere enn i fjor.

Noen gjør mye for å være med på Sørdalskarusellen- Mangne Lindviksmoen avsluttet møtet han var på i Oslo tidligere enn møtet var planlagt til, for å rekke til start på Hovemoenløpet. Fire av fire løp!

Stian Sommerseth (182) løper inn til seier i klasse 30-39 år, men resultatet var ikke klart da han gikk i mål. Rett foran løp Endre Wold fra Vik IL inn til tiden 20:00,3. Mulig forklaring på manglende tid for Stian er at startnummeret er snudd og at det var såvidt fuktig luft. - Jeg kommer til å fortsette å løpe med skjevt startnummer, det har jeg gjort i tre år og har blitt mitt varemerket, sa han glad for at han hadde vunnet klassen.  

Fire blad Øvstehage - søsknene fra Vestre Gausdal fullførte alle Hovemoenløpet i god stil. Her er i stigende alder f.v. Martin, Marianne, Hilde Ingeborg og Ole Amund (alltid med gul topplue med joggesko på). Da vi intervjuet 3 av dem i Vegmuseumsløpet for noen år siden understreket de at de var fire som løp, men at broren Terje jobbet i Tromsø, men var ventet hjem om ikke alt for lenge. Nå er han på plass og alle fire er ivrige deltakere i Sørdalskarusellen.  Se filmen fra 2017 her!

Anne Størmer Steira får representere familien. Døtrene Kristin og Bente var også med og som vanlig tar de godt for seg av de fremste plassene. 1. plasser til Anne og Kristin og 3. plass til Bente i sine klasser.  Jon Håvard Brandvol tok veien fra Vinstra for å delta i Hovemoenløpet.

Det skulle vel helst være Viktoria Lønning Bueie som skulle ha det største bilde, men det passet liksom så fint at hun var i armkroken til far Henning. Han løp uten startnummer og er egentlig den 324. deltakeren i løpet. Kanskje han blir med neste gang. Begge var i alle fall godt fornøyd.

Regnet kom under premieutdelingen - imponerende hvor mange som ble igjen for å overvære uttrekningsprmieringe. Eivor Løkken var en av de heldige, men var ikke sikker på hva hun hadde vunnet.  Her er hun i regnet mens June Olauseen følger med. Håvard Hagen følger også med. Han ble også ropt opp som vinner av en uttrekningspremie.  

Arbeidslaget til Habil sørget for god gjennomføring. Regnet holdt opp helt til de skulle pakke sammen, men her lette tåka og regnet holdt litt oppe. Fra venstre Nikolai Båtstad, Rolf Snoen, Tom Simonsen, Kjell Rune Mathisen, Lise Bjørnås og Stine Brønstad. Dette var 37. gang Habil er arrangør av Hovemoenløpet og første gang Alfhild Stokkereit ikke er med i arrangementsgjengen. Habil står for Hovedarsenalet som er lokalisert i Hovemoen og har ca 60 ansatte.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.