Strandtorgetløpet viste seg fra sin beste side i kveld!

Postet av Litrim den 15. Mai 2019


Strandtorgetløpet viste seg fra sin beste side i kveld. Fint løpevær og mye folk - nok en deltakerrekord ble notert. 372 var påmeldt og av dem 340 som fullførte. Den gamle rekorden var på 294. Det var litt trangt om plassen da startskuddet gikk, stiene på Strandpromenaden er i trangeste laget når noen av landets beste langrennsløpere hadde byttet ut skiene med joggesko. 

Trym Halbjørhus, Hemsedal IL (324) tok teten foran Morten Eide Pedersen (61) og Marcos Puigdefabregas, Lillehammer Skiklub.

Her er alle resultatene!

Se hva Jørgen Skaug skriver på Kondis: Steig og Caspersen Falla raskest i Strandtorgetløpet.

Jørgen Skaugs bilder på Facebook

Hans Adolfssons bilder på Facebook

Det var mye folk på Strandtorget i kveld. GD.no sendte Strandtorgetløpet direkte fra brua over Mesnaelva og det ble tatt utrolig mye bilder. Dag Storm Henriksen har lagt ut en fin film fra Mosodden.

Mange kjente fjes var på plass ved Lågens bredd i dag og av dem var det mange gode skiløpere. Maiken Caspersen Falla er tydelig i god form og knuste konkurrentene med blant annet 5x norgesmester i maraton, Marthe Katrine Myhre. Det lover godt foran vinterens skisesong. Kristin Størmer Steira kom på tredje plass. Det er første gang hun stiller opp i Sørdalskarusellen uten å vinne,

Marthe Katrine som blant annet har vunnet trippelen i Birken flere ganger, debutert i Sørdalskarusellen. Gjøvikjenta som løper for Lillehammer IF, kom litt langt bak i starten og klarte aldri å komme fram. Likevel var hun godt fornøyd med løpet og lovte å komme igjen.

Lars Berger har blitt en ivrig deltaker i Sørdalskarusellen og fullførte karusellen i fjor med sammenlagtseier i sin klasse. I fjor mente han at det ville være tøft å ta seieren etter opprykk i ny klasse. Med to seire så langt har han kommet godt i gang, men måtte se Per-Christian Lysaker Torgersrud langt foran seg i dag.

Det var ikke bare skiløpere som var med. Geir Steig, Luster IL er vanskelig å slå om dagen. I dag var det bare treningskamerat Per-Christian Lysaker Torgersrud, Team Sportsmanden som fulgte han til døra. 3 seire på 3 løp er fasiten så langt for Geir. Hvem skal slå han i år?

Skiløper Martin Løwstrøm Nyenget kom på tredje i dag, med skipøre på fjerde med Daniel Stock, Vadsø Skiklubb og Morten Eider Pedersen på femte.Yngste klasse løp snaut fem km og imponerte stort med sin løping. Navnene skal på etter hvert.

Halvor Melbø, Vingrom IL løp flott og var helt uberørt og glad i mål! Flott innsats. 

Blide jenter fra NTG som vi mangler navnene på. Så glad blir man når en vinner startnummer til Tour of Mjøsa. Her får Kari Erlandsen beviset fra Litrims Bente Hamnes.

Kari Erlandsen og Jan Erik Berger vant begge startnummer til Tour of Mjøsa, mens Frode Stiansen og Knut Skrindo vant gavekort fra Strandtorget. Alle premier var gitt av Strandtorget.

Liten og stor løper sammen - Morten Eide Pedersen (61) passerer Jamie Jack Krüger like før mål.

Lene Møllerløkken, Lillehammer Tannhelse valgte trim i dag og var jublende glad ved målpassering.

Leder for 1. etappe i Tour of Mjøsa som går på Moelv ledes av Geir Andre Holum-Jakobsen. I dag benyttet han anledingen til å være med på Sørdalskarusellen. Løypa i Moelv blir kontrollmålt av Kondis til helgen. Mor og datter Marthe Tøsse Løvseth og Juliane Løvseth Nordengen løp sammen i dag. Marthe i trimklasse mens Juliane på i yngste klasse.

Litrim var selv arrangør i kveld med mange gode hjelpere. Takk til alle som stilte opp. Det ble en fantastisk kveld da det meste gikk på skinner og mang blide deltakere og mye publikum.

22. mai gå Hovemoenløpet av stabelen med Habil som arrangør. Meld deg på fanen Påmelding i hovedmenyen. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.