Hovemorunden - ryddet og klar til trening, mosjon og tur.

Postet av Litrim den 29. Apr 2019

Pass på, nå er det fint i Hovemoen og eneste skogsområdet nær Lillehammer med mo og gode stier å løpe på. Hovemorunden er klargjort for sommeren. Det er nå vi har Hovemoen til fritidsaktiviteter. Næringsvirksomheten utvider stadig sine områder og snart kommer motorvegen rett gjennom Hovemoen.  

Nå er det bare å få på seg joggesko. Vi vet at det er mange som bruker Hovemorunden, men vi kunne tenke oss en måte å få registrert bruken. Kanskje vi skal opprette en Facebook-gruppe for Hovemoruden. Er Park-run konseptet noe vi kan bruke? Noen som har synspunkter? For de av dere som har Strava, så ligger Hovemo-runden som et segment, så nå  er det bare å se hvem som kan få den raskeste runden

Kart over Hovemorunden finner du her! 

GD 26. juni 2017:   Vil ha flere til å ta i bruk Hovemorunden ( for GD-abonenter)


Mandagsklubben samles på Mosodden og bruker blant annet Hovemoen som treningsarena - her er gjengen samlet i går. Stort oppmøte! Foto: Petter Marum.

Litrims løypegeneral Jørn Breili har satt opp nye skilt og ryddet stiene for vindfall, kvist og kvas. Skiltene har han laget selv og stien er godt merket. Økt bruk har også gjort at stiene er utvidet og de er gode å løpe på.

I helgen var det bitte litt is igjen et par steder, men det er ikke noe problem. Det er tørt og fint. Hovemorunden er merket med oransje merkede små stolper. Det er lett å finne fram og skogen gjør en lett til sinns.Det har vært veldig mye vindfall i vinter og kanskje noe hogst, men Jørn har ryddet stiene slik at det er fint å komme seg fram.Tar du en liten avstikker fra selve Hovemorunden får du en flott utsikt mot Lågendeltaet. Det grønnes om dagen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.