Gunnar Henriksen topper adelskalenderen for Sørdalskarusellen

Postet av Litrim den 21. Apr 2019

Bare det første året, i 1982 sto Gunnar Henriksen over Sørdalskarusellen - hvert år siden har han fullført Sørdalskarusellen. Han er påmeldt også i år og sikter mot å fullføre sin 37 Sørdalskarusell. Gunnar har for vane å delta i alle 10 løp hvert år, noe han har gjort siden 2009 da vi begynte å registrere de med 10 deltakelser. Han begynner å få en anselig mengde diplomer med bilde av seg selv for å ha fullført alle 10.

Meld deg på Kringsjåløpet / Sørdalskarusellen her!

Adelslista består av de som har fullført Sørdalskarusellen en eller flere ganger. Naturlig nok består l listen av de gamle traverne som var med helt fra starten. Etter Gunnar finner vi Oddrun Hovsengen som fikk 35 årsplakett på premieutdelingen i fjor. Deretter følger Åge Ludvigsen med 32 og Hanne Monica Storhagen med 27.  Dette er blant de som deltok i fjor. Einar Haugen, som ikke har vært med på noen år, har fullført karusellen 28 ganger. 

Fra i fjor innførte Litrim utmerkelser for de som har rundt tall for fullførte karusellen.

Litrim har innført premiering for de som har rundt tall for fullførte karuseller.  Det hele startet i 1982 og alle årgangene er telt med.
Lurer du på hvor mange ganger du har fullført, finner du informasjon  her!  Merk at listen er sortert på fornavn!


Medalje i sølv, gull og bronse.

Fullført 5 ganger gir bronsemerke
      «    10    «         « sølvmerke
      «    15    «         « gullmerke
      «    20    «         « plakett for fullførte 20 ganger
      «    25    «         « fat fir fullførte 25 ganger
      «    30    «         « plakett for fullførte 30 ganger
      «    35    «         « plakett for fullførte 35 ganger

Kari-Anne Fredriksen løper for 20-årsplaketten i år og satser nok på det.  Her er hun i fint driv i fjorårets Hovemoenløp. Foto: Jørgen Skaug.

Harald Ausgarden har mulighetet på Gullmerket (15 ganger) i år, mens Eivor Løkken, Egil Paulsrud, Helge Leonhardsen, Svein Larsen og Morten Thorsrud sikter seg inn på Sølvmerket (10 ganger). 

Bronsemerket tildeles etter 5 løp og i år er kandidatene følgende:

Torstein Ous, Simen Næss Berge, Dag Storm Henriksen, Anne Gunn Kraabøl, Marcus Midtenget, Camilla Egeberg Moger, Elisabeth Lykken Hamre, Marthe Tøsse Løvseth, Jan Erik Berger, Ole Øyhaugen, Arnt Magne Hagen, Terje Andre Wad-Gylterud, Ole Anders Ruud, Ingulf Nordahl. 

Les mer om Sørdalskarusellen her!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.