Det blir endringene i løypene også i år!

Postet av Litrim den 1. Apr 2019

Nordre Ål Skole begynner å ta form selv om det fortsatt er et anleggsområde. Her blir det bare små justeringer av løypa. Her gir vi deg en liten oversikt over status for løypene. Størst endring blir det på Strandtorgetløpet.

Kringsjåløpet går av stabelen 24. april og da er Gudbrandsdal Politi IL klar til å ta i mot mange våryre løpere. Påmeldingsmeldingsportalen finner du her! Meld deg på!

Løypekomiteen med Jørn Breili og Ivar Hjelmseth har vært på befaring og kan konstatere, som dere kunne lese på Facebook" for en tid siden at det blir minimale endringer. For: Ivar Hjelmseth

Selv om den nye skolen har fått navnet Nordre Ål Skole vil løpet fortsatt hete Kringsjåløpet.

Maihaugenløpet 8. mai

Maihaugen blir slik som det ble arrangert i fjor.  Løypa fikk god mottakelse og vi beholder løpet slik.  

Se løypa her - video og kart fra gjennomløpingen i fjor!

Strandtorgetløpet 15. mai

Slik blir det ikke i år. Lillehammer Kommune graver for å legge ny vannledning i området og løpet vil bli flyttet. Hvordan det blir er for tidlig å si, men start mål blir flyttet nordover muligens tilbake utenfor Strandtorgetløpet.  Løpskomiteen vil finne en fin løsning for løpet og vi kan love god informasjon etter hvert. 15. mai er datoen.


Det ser ikke ut i området akkurat nå hvor det er et eneste stort anleggsområde.

Elisabeth Børde i Lillehammer kommune/Anlegg Øst forteller at anlegget skal være ferdig i mai, men Strandpromenaden og gressletta vil ikke være istandsatt før i juni. Se også dagens GD 1. april!

Hovemoenløpet 22. mai

Hovemoenløpet flytter tilbake til sletta ved Fuglekikkertårnet og løypa blir som den var i 2017. Vi har håp om bevare denne traseen også senere. Når den nye firefelt E6 kommer, vil den dele Hovemoen i to og vi vil ikke kunne bruke nordre del.

Vegmuseumsløpet 28. august

Astrid Stubberud i Norsk Vegmuseum forteller at bygget som skal romme kjøretøymuseet, er ferdig. Det arbeides nå med innredning og 9. juni skal det være stor åpning med mye kjentfolk og publikum inviteres til å se det nye kjøretøymuseet. 

Det vil bli noen justeringer rundt start og mål for Vegmuseumsløpet i forhold til slik vi hadde det i fjor og  tidligere år. Detaljene er ikke i orden ennå, men vi håper at justeringene skal bety at vi får en fin løype vi kan bruke i mange år. Parkeringsarealene har blitt veldig bra.

Det bygges mye i Lillehammer, men vi håper at det ikke blir behov for nevneverdige endringer i de andre løpene. 

Her finner du hele terminlista!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.