Seks innenfor sekundet i spurten på Romjulsrennet på Sjusjøen

Postet av Litrim den 30. Des 2018


Romjulsrennet ble en jevn affære blant gutta - Sluttiden på disse gutta var alle 57:06 med Vetle Thyli, Raugfoss IL Team Kaffebryggeriet som hårfin vinner. Resultatlisten forteller ikke hvordan tiendedelene fordelte seg mellom Thyli på førsteplass og Øystein Pettersen på 6. plass. Jevnt ble det og i mål ble det ganske kaotisk. 

På bildet ser vi at Vetle Thyli får slengt foten først i over mål foran Anders Mølmen Høst som i tumultene etter målgang var uheldig å brekke den ene skia.

Her er resultatene

Les Rolf Bakkens artikkel på Kondis.no

I alt var det 495 som fullførte rennet. På årets nest siste dag var det mye folk å se på Sjusjøen. Som vanlig arrangerte Brøttum IL Romjulsprinten på en utmerket måte.

Morten Eide Pedersen ledet ved Midtfjellet, men det var et stort felt som han dro med seg. Morten spurtet inn til en tredjeplass totalt. 

 

Mari Nordlunde (t.h.), staket inn til andreplass totalt, mens søsteren Marte noterte en fin fjerdeplass. Begge valgte blanke ski og staket hele veien. Marte syntes det ble litt slitsomt for armene, men var godt fornøyd med løpet.

Best blant jentene ble Margrete Røssum Dyrhovd fra Krødsherad IL / Team Synnfjell. Her er hun i duell med Lasse Leth-Olsen, NRBR.

Team Mosertoppen Skiline var godt representert og godt synlig med sine hvis skidresser. Fra venstre Erik Haugsbø Gulli (416), Ola Kjonerud (194), , Svein Ove Husnes (335), Eirik Røysheim (172), Bjørn Ola Sætha og Frode Stiansen.


I alt 469 startet i konkurranseklassen og 26 i klasse for trim.  Stian Berg fra Hamar Skiklubb tok starten. Han endte tilslutt på 9. plass. 

Anders Fauske- Sjøstedt, Lyn Ski var førstemann i mål i trimklassen. Det gikk så fort at arrangementsstaben ikke helt hadde fått summet seg. Trimmerne gikk 5 km.

Her er dobbelt pall med Vetle Thyl, Raufoss IL Langrenn/Team Kaffebryggeriet og Margrethe Røssum Dyrhovd, Krødsherad / Team Synnfjell på det øverste trinnet, Mari Nordlunde, Follebu Skiklubb og Anders Mølmen Høst, Lyn Ski / Team Serneke på sølvplass, Elena Rise Johnsen, Asker Skiklubb og Morten Eide Perdersen, Lillehammer Skiklub / BN Bank på bronseplassen. Her er bevisene på pengepremiene og vandrepokaler til de på toppen. Begge fikk første napp. Øystein Pettersen har to napp i pokalen fra tidligere. 

Se også samleside for Romjulsrennet på Kondis.no!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.