Jentene fra Lillehammer Tannhelse - Gulling & Sæthre testet løypa

Postet av Litrim den 17. Apr 2018

Lillehammer Tannhelse, Gulling og Sæthre er Litrims ferskeste sponsor og en meget aktiv sådan. Klinikken er løpssponsor for Mesnaelva opp 30. mai.  

Tirsdag kveld var jentene på Kringsjå for å teste løypa til Kringsjåløpet. Se videoen hvordan løypa fremstår i dag. Sen vår og anleggsvirksomhet for den nye Nordre Ål Skole har gjort forholdene noe usikre. 

  Påmeldingsportalen for Kringsjåløpet / Sørdalskarusellen finner du her

På bildet er f.v. Juni Stavne, Lene Møllerløkken, Ingvild S. Gulling, Helen Afseth og Marianne Holen Stubrud vel gjennom løypa som besto testen.

Her kan du bli med gjennom løypa på drøye 3,5 minutter:

De ansatte i Lillehammer Tannhelse er en aktiv gjeng - av 17 ansatte var 13 med på Kringsjåløpet i fjor og mange blir de nok i år også.

Les mer om Kringsjåløpet i fjor her!

Ingvild liker alle konkurranser som tar litt tid. Hun har triatlon som favorittøvelse og Iron Man i Jönköping er sommerens store mål. Juni satser heller på å slite ut joggesko på halvmaraton. Hele gjengen er ivrige i å komme i gang og synes Sørdalskarusellen er ukas høydepunkt med hensyn til mosjon.

Lillehammer Tannhelse - Gulling & Sæthre har utviklet seg etter hvert. Ingvild kom til klinikken i 2009 da de holdt til i Nordre gate. I 2015 flyttet de til Nymosvingen som nå har fått nummer 6 som postadresse. Ingvild er godt fornøyd med utviklingen av klinikken med god trafikk og økende stab.

Lenke til Lillehammer Tannhelse

Lillehammer Tannhelse tilbyr almennbehandling og all spesialisering innen odontologi. Spesitelt nevner hun behandling med narkose for pasienter med tannlegeangst. Et anestesiteam kommer en gang i måneden.

Vi møtte en del av gjengen før stengetid i går . F.v. Kari Syversen, Gina Løkås, Truls Gulling, Juni Stavne, Knut Sæther, Caroline Dahl, Vivica Rampretht, Elise Sletten, Marianne Holen Stubrud, Helene Afseth og foran i tannlegestolen  Ingvild S. Gulling.

Med en så hyggelig gjeng er det ingen grunn til å grue seg for tannlegestolen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.