Klart for Kringsjåløpet - bare kort tid igjen. Her, det du trenger å vite!

Postet av Litrim den 11. Apr 2018

Noen forbereder seg i Portogal, andre i snø, skitt og sølevann (lett omskrevet fra Prøysens Løvetannvise). Uansett, Litrim er på onsdag og vi håper alle er klare for Kringsjåløpet. Noen synes det er for kort, noen synes det er passe og noe tar det bare som det kommer. Ypperlig trening for den vil ha en real intervalløkt.

Arrangørene Gudbrandsdal Politi IL og Litrim gjør sitt for at dette skal bli et fint arrangement og vi håper på mye folk og god stemning.  Kringsjåløpet arrangeres i år for 35. gang, hele tiden med Politiet som arrangør.

Du får ikke ta bilen helt fram til startstreken, anleggsvirksomheten ved skolen setter en stopper for det.

er løpssponsor og stiller med premie til vinner av klasse 12 - 15 år.

Dessuten blir det som vanlig uttrekningspremier.

I år arrangerer Sport1 Lillehammer også handlekveld dagen før dvs tirsdag den 17. apirl hvor det er 25% rabatt på løpesko og 20% for øvrige varer (untatt sykler og elektronikk). Husk at du må være påmeldt for å kunne få rabattene.

Les mer om handlekvelden her!

Husk å  melde deg på! Påmelding fram til kl 18.00 på onsdag

Påmeldingsportalen finner du her!

Du  kan melde deg på hele karusellen eller til Kringsjåløpet og betaling ordnes også via dette systemet. Når påmelding er fullført får du en faktura som du betaler på nettbank. Startnummer henter du ved start uten at du trenger å ha med deg penger.

Vi anbefaler at du oppretter Min side hvis du ikke allerede har gjort det.  

 - Startkontingent pr løp er kr 100,-. fram til kl 13.00 løpsdagen.

- Startkontingent løpsdagen fra kl 13.00 - 18.00 er kr 130,-.

- Startkontingent for hele karusellen er kr 810,- .    

- Familie koster kr 230,- pr løp pr familie. Det er ikke anledning til å melde på en famlie til hele karusellen i påmeldingsportalen.

 Alle priser en inklusive administrasjonsgebyr på kr 10,-.  Prisene er akkurat de samme som i 2017. 

Ny klasseinndeling for de yngste klassene i år! 

De nye klassene i år er  0 - 11 år, 12 - 15 år, 16 - 19 år noe som påvirker aktivklassen og tjueårsklassene. For aktive blir det klasse fra 20 - 35 år og tjueårsklassen 20 - 29 år.

Sørdalskarusellen består av 10 løp - det første altså Kringsjåløpet

Terminlisten for Sørdalskarusellen 2018 finner du her!

Løypebeskrivelse :
Starten går på Gamle Kringsjåvei ca 100 meter sør for Kringsjå skole og løper over i den nye anleggsvegen ovenfor skolen og følger deretter Kringsjåveien nordover. Ved svingen tar vi gangstien ned til Ekromskogen og fortsetter gjennom øvre del av feltet sydover og følger Teigveien til Hammersengveien. Deretter ca 50 m ned Hammersengveien til veien som går inn til tennishallen og inn til mål ved Kringsjå skole. Løypa er ca 3 km.

Les mer om Sørdalkarusellen
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.