Handlekveld Sport1 Lillehammer - 25% på løpsko / 20 % på andre artikler

Postet av Litrim den 4. Apr 2018

Butikksjef Bjørn Benno tilbyr 25% rabatt på løpssko på Litrims handledag hos Sport1 Lilliehammer tirsdag 17. april, dagen før Sørdalskarusellen braker løs med Kringsjåløpet. På øvrige varer gis det 20%. Unntatt er sykler og elektroniske varer.

Du må være påmeldt til Kringsjåløpet for å få denne rabatten. For ordens skyld, det gjelder også for du som er påmeldt på hele Sørdalskarusellen.

        Påmeldingspotalen til Sørdalskarusellen finner du her! Første frist for hele påmelding til hele karusellen er 6. april. Etter det går prisen litt opp!

Mer om Kringsjåløpet og påmelding finner du her!


Sport1 Lillehammer fører følgende løpssko: Hoka, Asics, Saucony og terrengsko fra Salomon.  På alle disse skomerkene gis det 25% rabatt.

Åpningstiden blir i vanlig åpningstid fra kl 10:00 - 18:00.

Butikksjef Bjørn Benno og daglig leder for Sport1 Lillehammer Geir Husom viser stolt fram sine nye lokaler som blir på et tillegg på 430 m2 - hvor alt skal inn på en flate. Offisiell nyåpningen blir 26. april, men de nye lokalen blir gradvis tatt i bruk allerede nå.

I 1983 startet Asbjørn Husom opp sportsforretning og to år etterpå kom sønnen Geir inn i forretningen.  Sportsforretningen har vokst gradvis år for år og i dag omfatter bedriften 11 filialer fordelt på Østlandet.  I mange år har Sport1 Lillehammer stått for de store sportsmessene i Håkons Hall i forbindelse med Birkebeinerarrangementene. Nå står de altså foran en spennende utvidelse av forretningen i Kirkegata.

Les mer om Sport1 Lillehammer her!

Sport1 Lillehammer har vært Litrims samarbeidspartner i mer enn 20 år og gir deltakerne i Sørdalskarusellen gode tilbud.

Bjørn Benno er butikksjef. Oslogutten kom til Lillehammer i 1996 da han begynte på NTG som skiskytter.  Siden 2000 har han hatt jobb litt fra og til for Sport1 Lillehammer. Fra mai i fjor er han ansatt som butikksjef.

Flotte nye lokaler tas nå i bruk. Den nye forretningen får samme inngang som tidligere, men denne delen vil bli pusset opp i de nærmeste dagene. Inngang i overgangsperioden er fra Jernbanegata.

Tirsdag 17. april blir detl handledag fra kl 10:00 - 18:00.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.