Superveteran Gunnar Henriksen første til å melde seg på. Artikkelen handler også om premiering!

Postet av Litrim den 21. Mar 2018

Som de fleste vet er påmeldingsportalen åpen og de første påmeldingene er registrert. Først til å melde seg på til årets karusellen var superveteran Gunnar Henriksen. Han har fullført alle sesonger av Sørdalskarusellen, unntatt det første i 1982. Gunnar har deltatt i hvert eneste løp dvs 10 løp pr sesong fra 2009 og fram til 2017.  2009 var det året vi begynte å registrere hvem som fullførte alle 10.

Påmeldingsportalen finner du her. Husk at du må melde deg på innen 6. april for å få redusert pris ved påmelding til hele karusellen.

Gunnar Henriksen var tidlig ute med å være med i Sørdalskarusellen noe som hadde en spesiell årsak.  Gunnar var på et møte hvor han fikk et anfall med sterke smerter i brystet. Han oppsøkte lege og ble undersøkt nøye uten at det ble funnet noe som var feil. Gunnar trodde ikke på legen og var overbevist om at han ikke ville leve så lenge. På den tiden var Litrim (riktignok under et annet navn) begynt å få økt oppslutning med blant annet null-løp på Maihaugen og vanlige løp i Sørdalskarusellen. Dette var et opplegg som passet Gunnar utmerket og han ble en ivrig mosjonist. Han ble fysisk sterkere og har ikke hatt noe problemer med smertene i brystkassen etter det.

Gunnar synes karusellen er en fin spore til å komme seg ut for å mosjonere. Det å ha et mål og være sammen i et sosialt fellesskap gir styrke og trivsel. ¨Sammen med noen kompiser trimmer han to ganger uken med stavgange hvor trim og det sosiale går hånd i hånd. 

Han berømmer dem som sitter i Litrim-styret for en fantastisk jobb som tilrettelegger for trim for alle. Sørdalskarusellen passer for alle!

Litrim har ajourført statistikk over hvem som har fullført Sørdalskarusellen fra starten i 1982 til 2017 og vil innføre premiering med bakgrunn i denne statistikken.  I dag bringer vi statistikk over alle som har fullført et eller flere sesonger / år. På toppen troner Gunnar, med Oddrun Hovsengen som har fullført 34 ganger. Hun mangler et fra 80 -tallet og et fra 90 tallet. Birkebeinerkongen som han nylig ble kaldt på Facebook med sine 53 merker på rennet og 20 på løpet, har fullført Sørdalskarusellen 31 ganger. Vi har tatt med de som har 19 eller mer. Blant disse er det flere som ikke er med oss lenger noe vi har gjort for å få listen komplett.

Her er listen:


Gunnar Henriksen

35

Egil Solheim

22

Oddrun Hovsengen

34

Alfred Unosen

21

Åge Ludvigsen

31

Øystein Roland

21

Einar Haugen

28

Andreas Lillemoen

20

Jørn Breili

27

Ola Kjonerud

20

Eivind Nybakken

26

Ole Madslien

20

Hanne Monica Hovsengen

26

Alf Syversen

19

Knut Haugen

25

Jonas Roland

19

Tor Håkon Viken

25

Steinar Husabø

19

Jon Krogsveen

24

 

 

Hele listen finner du her.

Vi har også lagt en liste for dem som fullførte Sørdalskarusellen i 2017 hvor du ser hvor mange år du har fullført karusellen.Listen finner du her!

 Premiering blir som følger

- Bronsemerke for 5 å

- Sølv for 10 år

- Gull for 15 år

- Plakett for 20 år med navn

- Fat for 25 år med navn

- Plakett for 30 år med og de følgende 5 år.

Premiene blir delt ut på premieutdelingen til høsten. Premieringen har ikke tilbakevirkende kraft, du vil få utmerkelse ved neste gang du oppnår antall år som nevnt ovenfor. 

Premiering for øvrig er som tidligere.Deltakerpremie - for å fullføre minst 6 løp i karusellen. Premien i år er et stedtglass. 

Klassevinner - hvor de 6 beste løpene teller - Premie er kopp med foto av vinner.

Deltatt i alle de 10 løpene - Innrammet diplom med bilde av den som har klart det.

Best totalt av de som har 10 løp - Glasspokal til beste kvinne og mann. Rangering etter totalt forbrukt tid.

Årets trimmer: Jury bestående av Morten Thorsrud, Inger Hjorthol og Finn Olsen peker ut en vinner av denne prisen. Forslag mottas med takk! Dette kommer vi tilbake til.

Alle som møter opp på premieutdelingen er med i trekning av fine gavepremier. Du får antall lodd etter hvor mange ganger du har deltatt.

Da er det bare å melde seg på, snøre skoene og stille til start.

God påske!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.