Merkegrosistene Åge og Jon er klare for Birkebeinerrennet

Postet av Litrim den 15. Mar 2018Merkegrosistene Åge Ludvigsen og Jon Andreas Krogsveen er klare for nye merker i Birken.  Åge har 52 merker i Birken i fra før mens Jon Andreas  har 44. Vi tar også med at de har fullført Sørdalskarusellen henholdsvis 31 og 24 ganger. Vi regner med at de er klare for joggeskoene 18. april. Her har vi tatt bilde av Åge og Jon Andreas dem på siste Skikafe før rennet.


Husk at påmeldingsportalen til Sørdalskarusellen er åpnet.

Det ligger an til en fin helg for birkebeinerne med fine forhold og økning i deltakerantallet.   Meteorologen melder riktignok at det kan bli kaldt fra morgen av - helt ned mot minus 20 ved starten. Utover dagen regner vi med at det blir levelig forhold utover dagen.

Les NRK.no: Bikkjekaldt i Birken

Les Kondis.no: Flere påmeldte i Birkebeinerrennet i år enn i fjor.

Vi kommer ikke utenom Åge Ludvigsen når vi snakker om Birkebeinerrennet.  På bildet fra i fjor viser han at han har 52 merker og med det er han den som har flest merker blant dagens deltakere. Bare Fredrik Lütken og Johan Østvang har flere merker. Begge har 55, men det er mange år siden de tok sine siste merker.

Steinar Brekke er primus motor for Skikafeen hvor de ivrigste skiveteranene møtes en gang i måneden. Steinar har 33 merker i Birken og er godt forberedt til jubileumsrennet. I år er det 80. gang Birkebeinerrennet arrangeres.

FredagsBirken

arrangeres i år for 7. gang i år hvor vi kan forvente en duell mellom Farmen-deltakerne Frank Løke og Martine Ek Hagen. Friteknikk starter kl 8:30 på Tingstadjordet mens klassisk starte en halv time senere.


Vinnere av StafettBirken for herrer i fjor var Mosertoppen Skiline med følgende lag f.v  Magnus Bleken, Espen Harald Bjerke, Frode Stiansen og Geir Belsvik.

StafettBirken har start og mål på Birkebeineren skistadion og i år gås det 4 x 7,5 km. Alt ligger an til at en god økning i deltakerantallet. I fjor var 207 lag med, mens det til nå er påmeldt ca 250.

Vi skal forsøke å få tatt bilder av mange lokale ved målpassering som vi håper å få lagt ut i løpet av helgen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.