Julie Aspesletten: Sørdalskarusellen er for alle

Postet av Litrim den 26. Feb 2018

Bare noen dager før påmeldingsportalen åpner til Sørdalskarusellen 2018, møtte vi fjorårets friske pust Julie Aspesletten for en prat. Se intervjuet lenger ned i artikkelen.  Hun var  på joggetur på Strandpromenaden en kald fin ettermiddag! Julie har fullført Sørdalskarusellen to ganger og i fjor var hun beste kvinne hele 6 ganger og vant sin klasse totalt. 

Sørdalskarusellen har betydd mye for Julie. Hun ble med første gang i 2016 og ble raskt glad i å løpe og det ga motivasjon til å trene. Konkurranse- og startnummerskrekken forsvant og hun syntes det var moro å konkurrere mot seg selv. Nå ønsker hun å bli ennå bedre, spesielt på 10 km som er hennes distanse.

Som fysioterapeut er Julie opptatt av folkehelse og i så måte er Sørdalskarusellen positiv. Den passer for absolutt alle med sine overkommelige distanser mellom 2 og 10 km, de fleste mellom 2 og 6 km. Du kan løpe eller gå og den beste konkurrenten har du i deg selv. Å gjennomføre et løp i Sørdalskarusellen gir mestringsfølelse og glede.

Artikkelen fortsetter etter videoen.

<

Sørdalskarusellen er en sosial møteplass hvor mange kommer tilbake fra gang på gang og hvor en heier på hverandre. Det er fokus på deltakelse og for å bli en stor løpegjeng. Å løpe i Sørdalskarusellen er ikke farlig.

Julie har flyttet til Oslo, men lover at hun skal være med også i 2018. 

Vi ønsker Julie Aspesletten lykke til med en ny løpssesong. Hun gleder seg til å begynne å løpe på barmark og til en ny konkurransesesong.

Påmeldingsportalen åpner 7. mars (utsatt pga av endring av påmeldingsportal)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.