Premiedryss under avslutningen på årets Sørdalskarusell

Postet av Litrim den 31. Des 2017

Joergen Skaug

Det var nærmere 100 fremmøtte under premieutdeling etter årets Sørdalskarusell i Håkons Hall torsdag kveld 26. oktober. Her utdelte Finn Olsen, styreleder i LITRIM,  bl.a gavepremier fra Trofe til Hege Skari og Simen Næss Berge for beste tider sammenlagt i alle de ti løpene som inngår i karusellen. 

Bilder og tekst: Jørgen Skaug

780 løpere/trimmere/joggere har deltatt i Sørdalskarusellen 2017. 147 har deltatt i minst 6 av de 10 løpene, og har dermed fullført karusellen. 32 har deltatt i alle ti løpene. Sørdalskarusellen har hatt rekorddeltakelse også i år med med totalt 2240 starter, et snitt på 224 deltakere pr løp.

Den totale resultalisten for året Sørdalskarusell kan lastes ned i pdf her

02 Premiene.jpg

Marianne Berg, leder i Hedmark og Oppland Bedriftsidrettskrets, hilste fra bedriftsidrettskretsen, og overrakte blomster til LITRIM ved styreleder Finn Olsen. Hun var var imponert over aktivitetene i Sørdalskarusellen, og sa bl.a at LITRIM er flaggskipet i bedriftsidrettskretsen.

04 Vinner av K 60-69.jpg

Anne Størmer Steira til høyre var vinner av klasse K 60-69 år, og fikk det spesielle kruset med bilde av seg selv fra ett av løpene i årtets karusell som premie av styremedlem Bente Hamnes i LITRIM.

05 Vinner av M 16-29.jpg

Totalvinner av klasse M 16-29 år, Martin Olasveen Enger, får sin velfortjene premie av styremedlem Jørn Breili i LITRIM.

06 Søskene Øvstehage.jpg

Tre blad Øvstehage har fullført alle 10 løpene i Sørdalskarusellen 2017, og fikk overrakt sine premiebilder for denne innsatsen av styremedlemmer i LITRIM. Fra venstre søskene Marianne, Hilde Ingeborg og Ola Amund Øvstehage. Videre styremedlemmene i LITRIM Jannike Berg Leonhardsen, Jørn Breili og Bente Hamnes.

07 Årets nykommer.jpg

Morten Thorsrud i Trofe (til høyre) delte ut årets nykommerpris til Jan Mikael Enger, som har gjennomført alle 10 løpene i årets Sørdalskarusell. Juryen sier bl.a følgende i sin begrunnelse; Løper ikke for å komme på pallen, men for å komme i bedre form. Er ikke utstyrsfreak, men imponerer med si stå på vilje. Finn Olsen i LITRIM gratulerer.

08 Yngste klasse alle fremmøtte fikk ekstragave.jpg

Alle i fremmøtte i de yngste klassene fikk ekstragaver gitt av Trofe.

I alt ble det trukket ut 45 premier gitt av Litrims samarbeidspartnere.

I tillegg Fruktkurv fra Rema 1000 Helleberg,  gavekort fra Bryggerikjelleren og startnummer Oslo Maraton/Trofé


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.