Deltakerrekord i Vegmuseumsløpet - 205 fullførte kveldens løp!

Postet av Litrim den 24. Aug 2017

Den nye deltakerrekorden lyder på 205 deltakere og det er første gang et høstløp i Sørdalskarusellen har samlet over 200 deltakerer. Dette var 25. Vegmuseumsløpet ble arrangert og med fantastisk fine løpsforhold var kanskje naturlig at det kom så mange. Mye publikum var det også. Det var et stort felt som fylte løypebredden.
På bildet ser vi i front fra venstre (startnummer i parentes)  Kim Olav Tråseth, Vestringen IL (37), Peter Klett, Ballett AS Tyskland (83), Bjørg Hagen (74), Malene Hagen Lie, ØTI Ski (175), Tuva Bondesson (25), Henriette Frisenberg Sundgaard, Søre Ål IL (57) og Ole Andreas Ruud, Søre Ål IL(182)

Det var strålende vær for løping i kveld og den fine parken til Norsk Vegmuseum er en ypperlig arena. Vegvesenet bedriftsidrettslag har laget en flott løype som er publikumsvennlig hvor en kan se løperne flere ganger. Det går rimelig fort og vinnertiden i dag var snaut 12 minutter.

Kjartan Hellan, MOI IL tok nok en seier i Sørdalskarusellen. Her ligger han avventende bak Martin Kristiansen, ROS IL drøyt to hundre meter før mål. I mål var Kjartan 2,9 sekunder foran. 

Resultater (Sammenlagt resultatene finner du under fanen Serier)

Se Jørgen Skaugs bilder på Facebook

Se Jørgen Skaugs artikkel på Kondis.no

Julie Aspesletten fortsetter å bli beste kvinne og løp inn til en komfortabel seier i dag 20,5 sekunder foran Sigrid Jøranli Sundgaard. (Foto Jørgen Skaug)

Et stort felt la ut fra start. Det ble trangt på den første stien og tilløp til kø.

Isak Skari Berger, LSK (121)tok teten fra start og beholdt den en stund, men ble i følge han selv litt sliten på slutt. Neste år skal jeg bli enda bedre sa 15 åringen som kom inn på 6. plass totalt og første plass i sin klasse M0-15. Simen Næss Berge (16) tok plassen foran Isak og ble nummer 5. Vetle Årvoll Undheim (208) tok 9. plassen totalt.

Anne Størmer Steira løp inn til en klar seier i klasse K60-69 år. Her er hun sammen med blant annet Mari Gjerde, LSK (234) og Live Bergum ØTI Ski.

Venninnene Sunniva Raddum Skaug (149), Julie Lindblad (116) og Nora Mathea Regstad (143) løp sammen hele veien og syntes å ha det veldig gøy under turen.

En annen venninnegjeng Elise Slettum Ruud  (183), Ingvild Rusten Dalheim (192) og Louise Lie Tømmerberg løp også sammen hele runden og kom likt i mål. Tidtakersystemet spilte oss et puss, men vi fikk rettet opp i feilen. De blide jentene var opptatt av at resultatene skulle være riktige.

Sørdalskarusellen er et familietilbud der hele familien skal være med der løypa ikke blir for lang og krevende. Far og sønn Michael og Martin Myers er tydelig fornøyd for å være med.

Ulf Prestegård er for veteran å regne i Sørdalskarusellen. I dag fikk han med seg flere i familien  Mona og Ludvik Lesjø Prestegård. Her er alle i mål godt fornøyd med det.

John Raddum Skaug var en av tre som ble trukket ut som vinner av gratis startnummer til Oslo Maraton som går 16. september. Monn tro om han stiller i Barnas Maraton. Ellers ble det delt ut mange uttrekningspremier gitt av kveldens løpssponsor Eidsiva Bredbånd. Hyggelig at så mange ventet på premieutdelinge og at uttrekningen gikk raskt for seg.

Minner om at du kan melde deg på til Oslo Maraton og bruke rabattkode SØRDALSKARUSELL for å få 20% i rabatt på påmeldingsavgiften.

Disse glade jentene fra Lillehammer Tannhelse er ivrige deltakere i Sørdalskarusellen. Nå er de også Litrims nye samarbeidspartner. Jentene fra venstre Juni Stavne, Lene Møllerløkken, Ingvild Gulling og Karoline Linderud diskuterte ivrig størrelsen på beachflagget og hva de skulle ha til uttrekningspremier da de blir løpssponsor for et av løpene. Hvilke løp det blir er ennå ikke bestemt. 

Vi kommer tilbake med mer stoff med intervjuer og mer om sammenlagt situasjonen.

Olympiaparkløpet er neste utfordring. Sett av 6. september, men det har du kanskje gjort.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.