Julie Aspesletten tok sin 3. seier for året

Postet av Litrim den 21. Jun 2017


En innbitt Julie Aspesletten hadde mye å gi på slutten av Kanhaugenløpet i kveld. Hun utkjempet en skikkelig tvekamp med skiskytteresset Hilde Fenne det meste av løpet. På oppløpet og æresrunden på skiskytterstadion hadde Julie mest krefter og i mål var hun 7,9 sekunder foran Hilde som tok ut det hun hadde på slutten. Julies tid 21:10,5 er rekord for Kanthaugenløpet.

Søkbare resultater finner du her!

Se bildene på Facebook!


Sondre Bollum fra Gjøvik løp inn til seier blant gutta 3 sekunder foran nr to Andreas Svingheim Magerøy, Ram Arkitekter som skimtes i gult bak Sondre.


Det var et stort og langt felt som stakk av gjårde fra skistadion opp første bakke i lysløypa. Torjus Loen (120), Erik Toftaker og Andreas Svingheim Magerøy leder an. I alt var det 181 deltakere som fullførte Kanhaugenløpet 2017. Det er rekord for Kanhaugenløpet - den forrige var fra 2015 med 168. I fjor var det 137 som stilte til start. Hvert år er det en dropp i deltakerantallet nettopp på Kanthaugenløpet. Vi er litt usikre på hva årsaken er til dette og tar gjerne innspill.

Det kommer mer fra løpet, men det vil muligens drøye litt i en hektisk tid før sommerferien.

Nå tar Sørdalskarusellen ferie og er ikke tilbake før 16. august med Flømyrløpet.

Se video fra Kanthaugenløpet:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.