Ivar Hjelmseth inn i Litrim-styret

Postet av Litrim den 6. Apr 2017Ivar Hjelmseth (63) går inn i styret til Litrim nå før sesongen starter opp. Supermosjonisten, majoren og skiselger Hjemseth er klar for nye oppgaver i Litrim. Vi ønsker han hjertelig velkommen til å gjøre en innsats for mosjonistene på Lillehammer.

Litrim får da et styre bestående av 7 medlemmer. Se hvem som sitter i styret her! Litrim er et utvalg under Hedmark og Oppland Bedriftsidrettskrets. Utvalget rekrutterer sine medlemmer selv som godkjennes av årsmøtet i bedriftsidrettskretsen.

Ivar kom til Lillehammer i 1969 med en far som arbeidet i forsvaret og som fikk arbeid i Hovedarsenalet i Hovemoen. Det ble til at han fulgte i fotsporene til sin far og ble sambandsmann i forsvaret blant annet i Harstad og Bardufoss, men fra 1988 ble Jørstadmoen fast arbeidssted som major. De siste drøyt 10 årene har han vært et kjent ansikt i skiavdelingen på Sport1 i Kirkegata. Han nyter pensjonstilværelsen på sommerstid og er etterspurt skiekspert på vinterstid med tips om hvilke ski folk skal velge samtidig som han gir nyttige smøretips.

Supermosjonisten har 31 merker i Birken totalt, 16 på ski, 3 på sykkel og 12 med joggesko. I år gikk han Birkebeinerrennet og klarte merket med glans samtidig som han fullførte HalvBirken helgen før. Bildet er fra HalvBirken. Skisesongen avsluttes på Sjusjøen nå i helgen med et skøyterenn. Løping begynte han med da han kom til Lillehammer i 1988. Varmen i Olympic Day Run det året skremte han ikke, og joggeskoene ble tatt fram både titt og ofte. Han har fått med seg 3 helmaraton og 15 halvmaraton. Han har deltatt i Sørdalskarusellen, men måtte etter hvert gi seg pga av diverse skader. Da er det lettere å ta fram skia som er mer skånsom for bena.

Vi ser fram til et godt samarbeid til beste for Litrim og Sørdalskarusellen og ønsker velkommen inn i styret!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.