Resultater Vegmuseumsløpet

Postet av Litrim den 24. Aug 2010

Regnet holdt seg borte da Vegmuseumsløpet ble arrangert på Norsk Vegmuseum i kveld. Som under forrige ukes løp, Flømyrløpet, var det Gishe Abdi Waki og Marte Nordlunde som var best. I alt var det 70 deltakere med i den 18. utgaven av Vegmuseumsløpet.

Det var tilløp til kø ved påmeldingsbordet! Arrangøren hadde lagt en ekstra presenning over markisen for å beskytte seg mot mulig regnvær etter at det hadde regnet hele dagen. Heldigvis holdt regnet seg borte og det ble veldig fine løpsforhold i den fine parken på Vegmuseet.

Speaker og starter sender løperne av gårde. De fleste har privat tidtaking og kan kontrollere tidene på resultatlisten.

Kveldens vinner Gishe Abdi Waki fra LIF og Etiopia tok innersvingen, men ikke helt teten før etter noen hundre meter.

Rex Hincliffe nyter å løpe, slik ser det i alle fall ut på dette bildet. Rex har vært en viktig løper for LIF i Holmenkollstafetten i mange år. I dag løp han inn til andre plass i klasse M4. Her har han følge med Anders Barhaug som er tilbake etter et lite opphold. Nok en gang ble det klasseseier i M2.

Bjørn Ola Sætha og Edvard Raddum Skaug i fint driv. Bjørn Olav innkasserte årets først klasse seier i M5, mens Edvard ble nummer 2 i klasse MO.

Kjell Eide, Torbjørn Bjørnson og Christina Eide

Sigrid Stakston her foran Børre Storhagen og Torgeir Kval

Sigrid Kleveland foran Torgeir Haugen. Torgeir var en av 5 nykommere i Sørdalskarusellen.

Vegvesenet BIL hadde ordnet med mange frivillige til å arrangere Vegmuseumsløpet og flere av dem kunne være med på løpet. En av dem som løp var Leiv Roar Østerhagen (i svart). Arne Stonor med grønn t-skjorte, har for mye energi og er alltid flink til å vinke til fotografen. Bak til venstre er Terje Onshus.

Fler debutanter -  Sivert Raddum Skaug og Ole Skaug løp for føste gang i Sørdalskarusellen, mens Inger Hjorthol har litt mer erfaring, i alle fall fra tidligere i år.  Bak følger Gunnar Henriksen som har vært med i Sørdalskarusellen helt fra begynnelsen i |1982.

Gishe Abdi Waki som opprinnelig er fra Etiopia, hadde en imponerende fart inn mot mål og kom inn på en tid som var 45 sekunder raskere enn vinnertiden i fjor. I og med at løypa ble lagt om i fjor lyder den nye rekorden på 11:32,9.

Gustav Follerås løp inn til 3. plass totalt og vant klasse M0. Her spurtbeseiret han Fredrik Stenen som ble nummer 3 i klasse for aktive.

Marte Nordlunde gjentok bedriften fra forrige uke og ifjor da hun også vant Vegmuseumsløpet. I kveld løp hun ca 15 sekunder raskere enn i fjor og den nye rekorden for damer lyder på 14:29,3.

Gunnar Jensen som er først blant disse løp inn på tiden 14:28,2, mens Erling Bjørnson fikk tiden 14:30,0.

Lang,lang rekke inn mot mål - først med startnummer 667 er Egil Paulsrud, deretter følger Kari-Anne Fredriksen, Einar Haugen, Christina Eide og Per Gunnar Stakston.

Vinnerbildet! Vi kunne brukt samme bilde som i forrige uke, men her er et nytt utenfor Lysaker kafé med Marte Nordhagen og Gishe Abdi Waki.

Sammenlagtlisten kommer forhåpentligvis på torsdag.
Neste løp er Olympiaparkløpet 8. september.